Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tamburaški sastav Barabe

Poznati uživali na predstavljanju pjesme 'Tvoja baraba'

Tamburaški sastav Barabe
Foto: Josip Škof (Club 100)
1/7
13.09.2014.
u 16:35

Među više od 350 gostiju, promocija pjesme i spota privukla je i brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Našli su se tu Perica Bukić, Jerko Marić, bend Zakon šutnje, ali i iskusni estradni umjetnik Miroslav Škoro koji je u duetu sa Antonijom Šolom i otpjevao svoj hit „Tajna najveća

U kultnom klubu 100 u Velikoj Gorici , Tamburaški sastav Barabe predstavio je svoju prvu autorsku pjesmu te spot za duet „Tvoja baraba“.

Glazbu i tekst napisala je pjevačica i spisateljica Antonija Šola, uz aranžman Ivan Škunca i vođe benda Ivice Petrović. Među više od 350 gostiju, promocija pjesme i spota privukla je i brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Našli su se tu Perica Bukić, Jerko Marić, bend Zakon šutnje, ali i iskusni estradni umjetnik Miroslav Škoro koji je u duetu sa Antonijom Šolom i otpjevao svoj hit „Tajna najveća“ dok je cijelokupan program vodila HTV-ova zvijezda Frano Ridjan.

Foto: Josip Škof (Club 100)

Foto: Josip Škof

Tamburaški sastav Barabe čine: Tomislav Španić - basprim, vokal ; Ivica Petrović - basprim ; Matija Sremić - kontra, vokal; Matej Filip – bas; Patrik Ivančir - klavijatura, harmonika, vokal te Nikola Blažinčić – bubnjevi.

-Nadam se da će pjesma Tvoja baraba biti hit a publika je ta koja će to odlučiti, kazao je Miroslav Škoro.

-Mene je naprosto pokrenula njihova energija. Osjetila sam ih kao osobe i svidjela mi se njihova volja i hrabrost. Dozvoljavaju mi da se kreativno izrazim jer mi daju povjerenje, a to mi je jako bitno. Iznenađujuće je kako je dobro pjesma prihvaćena s obzirom da još službeno nije puštena u eter, kazala je Antonija Šola.

-Pjesma je super prihvaćena. Već je nekoliko dana na YouTube-u i u to vrijeme ju je pogledao veliki broj ljudi tako da se nismo iznenadili što publika zna riječi, kazao je vođa benda Ivica Petrović ističući kako je to tek njihov početak. Ivica Petrović nam je otkrio kako će se spot pjesme "Tvoja baraba" od nedjelje prikazivati i na RTL2 u emisiji Top 40 te se zahvalio svima koji su sudjelovali i omogućili nastanak pjesme i spota.

-Svi smo mi nekad barabe, iako ja osobno cijelu karijeru kao sportaš, poslije u politici i sad kada vodim Savez uvijek moram paziti kakav dojam ostavljam. Ono što je slično kod sporta i glazbe je posvećenost onome što radite i ako postoji ljubav uz jedan ozbiljan rad, na duge staze, mislim da to definitivno donosi rezultat, rekao je dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, Perica Bukić.

>>Antonija Šola snimila spot sa 'Barabama': Osvojili su me od prve

>>Antonija Šola s Barabama slavila rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije