Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 11 godina

Pogledajte video s audicije za pjevačicu Magazina, iznenadit će vas tko se sve prijavio

Magazin
Foto: Youtube Screenshot
1/6
31.01.2017.
u 12:22

Kada je Jelena Rozga odlazila iz benda održana je audicija na koju su se prijavile i Lidija Bačić, Lea Mijatović i Andrea Šušnjara

Prije jedanaest godina, kad je Jelena Rozga najavila svoj odlazak iz grupe Magazin, organizirana je televizijska audicija na kojoj su se pjevačice natjecale za Jelenino mjesto u bendu.

U videu s audicije prepoznat ćete danas poznate pjevačice poput Andree Šušnjare, Lee Mijatović, Lidije Bačić koje su tada žarko željele postati članice Magazina. Odluku o tome koja je od njih zaslužila postati pjevačica Magazina donosili su Tonči Huljić i pokojni Đorđe Novković. 

Nijedna od kandidatkinja nije tada zadovoljila Huljićeve kriterije i Jelenino mjesto je zauzela Ivana Kovač koja nije bila prijavljena na spomenutoj audiciji. 

Zanimljivo je da je Andrea Šušnjara aktualna pjevačica Magazina, a da su sve gore spomenute dame na kraju ostvarile glazbenu karijeru. Lea Mijatović dugo je bila pjevačica Teške industrije, a sada je u solo glazbenim vodama.

Lidija Bačić stvorila je uspješnu glazbenu karijeru i njezini spotovi na YouTubeu imaju milijune klikova.

Komentara 3

Avatar KIopp
KIopp
14:08 31.01.2017.

Pa zašto bi se iznenadili? Sjećam se toga, navijao sam za Bočićku.

DE
denderi
18:57 31.01.2017.

bačička je zakon lijepog i ugodnog je glasa a bogami i stas njeni zrači erotikom..

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:24 31.01.2017.

Šušnjara je daleko ispred svih, a Kovačeva je kći izabrana po "političkomu diktatu". No Huljić je u međuvremenu shvatio da to ne drži vodu te promijenio "ton i tenora".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije