Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PLANOVI

Tonči Huljić okupit će sve pjevačice Magazina na zajedničkom koncertu

Tonći Huljić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
27.01.2017.
u 12:37

Magazin je bio jedini bend koji je iz godine u godinu odradio pet jugoslavenskih turneja. To je bilo čudo - kazao je Huljić

Tonči Huljić uskoro namjerava okupiti sve pjevačice Magazina i s njima napraviti veliki koncert. Vođa Magazina potvrdio je to portalu scena.hr na sinoćnjem predstavljanju albuma "Moderna žena" Jelene Rozge.

Rekord - 502 koncerta u godini

Svako je vrijeme imalo svoju emociju od početaka dok još nije bio taj Magazin, pa do njegovog rasta, pa silne turneje po tadašnjoj Jugoslaviji. Magazin je bio jedini bend koji je iz godine u godinu odradio pet jugoslavenskih turneja. To je bilo čudo. Rekord je bilo 502 koncerta u jednoj godini. Zatim je došlo ratno vrijeme, pa period s Danijelom Martinović, promjena pjevačice, nakon toga Jelena, pa smjer kojim Magazin ide danas - kazao je Huljić Sceni i otkrio da mu je najveća želja okupljanje svih pjevačica Magazina.

Naravno, to uključuje i Ljiljanu Nikolovsku, koja trenutno živi u Americi.

>>Nakon pedesete sam odlučio pjevati. Jest da je to grozno, ali meni je dobro

 

Ključne riječi

Komentara 1

SU
sunnyday
15:30 31.01.2017.

Mislim da je publika željna vidjeti Ljilju. Sve ostale pjevačice su ionako prisutne na sceni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije