Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rujanfesta

Andrea Šušnjara novim imidžem najavljuje nastup s grupom Magazin

andrea šušnjara
Foto: John Pavlis
1/3
03.09.2014.
u 10:26

Novi Andrejin izgled osmislili su Larita Studio i Bela Make up koji su zasluženi za njeno drugačije izdanje

Samo za nastup na ovogodišnjem Rujanfestu pjevačica grupe MagazinAndreja Šušnjara odlučila je promijeniti svoj prepoznatljiv imidž i predstaviti se u nekom novom svijetlu. Novi Andrejin izgled osmislili su Larita Studio (kosa) i Bela Make up (šminka) koji su zasluženi za njeno drugačije izdanje. Fotograf John Pavlis kroz nekoliko fotografija donosi novu Andreju kakvu do sada još niste imali prilike vidjeti.

Grupa Magazin će svojim brojnim hitovima poput 'Kokolo’, ‘Piši mi’, ‘Put putujem’, ‘Suze Biserne’, ‘Ginem’ , ‘Sijamski blizanci’,’Maslačak’, ‘Kemija’ i ‘No no no’ zabaviti publiku na Rujanfestu u srijedu, 17. rujna Istu večer nastupit će tamburaški sastav Mejaši koji će dašak Slavonije donijeti na ovogodišnji Rujanfest.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatnih autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati, a nakon 19 sati ulaznica će se naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

>>Andrea Šušnjara pokazala zanosno tijelu u novom spotu Magazina

>>Jelena, Maja, Andrea ili Pamela? Koja je vaš favorit?

Foto: John Pavlis

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije