Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi singl

Andrea Šušnjara pokazala zanosno tijelu u novom spotu Magazina

andrea šušnjara
Foto: Screenshot
1/2
15.07.2014.
u 16:19

Novi singl 'No, no, no' grupa Magazin nedavno je predstavila na Splitskom festivalu, a da se radi o pravom ljetnom hitu dokaz je i video spot koji su nedavno snimili na Čiovu...

Novi singl 'No, no, no' grupa Magazin nedavno je predstavila na Splitskom festivalu, a da se radi o pravom ljetnom hitu dokaz je i video spot koji su nedavno snimili na Čiovu. Uz atraktivne plesačice čiju je koreografiju osmislila Giulianova supruga, Kristina Đanić, Andrea je pokazala i svoje zanosno tijelo. Za ljetne kadrove s plaže u kojima dominiraju predivne djevojke i mladići zaslužan je redatelj spota Vojan Koceić kojem je ovo prva takva suradnja s grupom Magazin.

'No, no, no' jedna je od dvanaest pjesama novog studijskog albuma grupe Magazin 'Mislim pozitivno!' koji se od nedavno nalazi na tržištu. Prvo službeno predstavljanje albuma bilo je u sklopu Splitskog festivala, a na njemu se uz novu pjesmu nalaze dobro znani hitovi Magazina: 'Kemija', 'Maslačak', 'Još se ne bi udala', 'Dušu nemaš da me na njoj nosiš', 'Sijamski blizanci' i ostali. Dugoočekivani studijski album, ali i nova pjesma promovirat će se i na brojnim koncertima koji grupu Magazin očekuju ovog ljeta.

>>Jelena, Maja, Andrea ili Pamela? Koja je vaš favorit?

Ključne riječi

Komentara 1

GV
golub Vaso
16:28 15.07.2014.

tonći prima pevaljke preko kreveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije