Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi spot

Nives: Od mene su očekivali opet neku erotsku aluziju, ali pjesma 'Lutrija' nije takva

Nives Celzijus
Foto: PR FOTO
1/6
19.02.2015.
u 13:00

'Karanfilima' sam osvojila cijelu regiju, publika ih je odlično prihvatila i ne moram biti baš prepametna da znam kako je logičan slijed upravo 'Lutrija', vesela i zabavna pjesma duhovitog teksta, kaže Nives

Provokativna Nives Celzijus snimila je spot za novi sing 'Lutrija' koji je danas predstavila svojim obožavateljima.

– Da se ne lažemo, svima nam je odavno jasno kako je naša pjevačka scena najveći sajam taštine koji postoji. Baš zato odlučila sam slušati isključivo mišljenje moje publike prilikom odabira novih pjesama. 'Karanfilima' sam osvojila cijelu regiju, publika ih je odlično prihvatila i ne moram biti baš prepametna da znam kako je logičan slijed upravo 'Lutrija', vesela i zabavna pjesma duhovitog teksta koja vas ponese da zaplešete već na prvo slušanje – rekla je Nives.

Autori Nivesinog novog hita su Denis Dumančić i Fayo, dok je pjesmu aranžerski uobličio Branimir Mihaljević.

– Uživala sam na snimanju kod prijatelja Leonarda Topića u konobi Didov san i ne pamtim kad sam se u životu toliko iskreno smijala. Glumci su bili fantastični. Znam da mnogi mediji od mene očekuju opet neku erotsku aluziju ili provokaciju, ali 'Lutrija' naprosto nije takva pjesma. Imam zgodnog klinca u spotu, jako je sexy, maneken Ivan Karin, ali i on je od mene, po scenariju, dobio 'pedalu'. Kad vidite te nasmijane dedeke i bakice kako se vesele, plešu i piju, tko bi im mogao odoljeti – dodaje Nives.

>> Nives otkrila zašto ju je Kolinda pozvala na inauguraciju

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
13:17 19.02.2015.

Vrijeme kica se nastavlja.Severina pomalo nestaje a cicolina zahvaljujuci potpori mentorice- nastupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije