Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službena dodjela u Splitu

Najveće glazbene zvijezde nastupaju na ovogodišnjem Porinu

Jelena Rozga
Foto: Igor Kralj/Pixsell, Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
09.03.2017.
u 15:20

Oliver, Gibonni, Nina Badrić, Jelena Rozga, Let 3, Jacques Houdek, samo je dio glazbenika koji će 17. ožujka nastupiti u Spaladium Areni na dodjeli prestižne glazbene nagrade

Do završne dodjele najprestižnije hrvatske glazbene nagrade Porin ostalo je još desetak dana, a uskoro će započeti i pripreme u splitskoj Spaladium Areni gdje će se 17. ožujka održati završna svečanost.

I ove godine u Splitu se priprema veliki glazbeni spektakl na kojem su svoj nastup potvrdila i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene. 

Na raskošnoj pozornici Spaladium Arene tako će nastupiti: Oliver, Gibonni, Nina Badrić, Jelena Rozga, Let 3, Jacques Houdek i Tamburaški orkestar Krunoslava Dražića, Damir Kedžo i Zsa Zsa, Detour, Mia Dimšić, Antonela Doko, Zrinka Posavec, Singrlice, instrumentalni All Star Band (Bow vs Plectrum, Igor Geržina, Elvis Stanić, Šimun Matišić, Miro Kadoić, Vedran Ružić, Joe Kaplowitz i Branimir Gazdik) te Gradski zbor Brodosplit.

Nastupi glazbenika uz proglašenje dobitnika prestižnih statua uvijek su bili najatraktivniji dio večeri, a svečanu ceremoniju dodjele Porina ovaj će put voditi Iva Šulentić i Ivan Vukušić. 

Publika će također moći prisustvovati na velikoj završnici glazbene nagrade, a svi oni koji žele uživo pogledati nastupe svojih omiljenih zvijezda i biti dio ovog spektakla, svoju ulaznicu po cijeni od 50 kuna mogu kupiti na blagajni Spaladium Arene, svim prodajnim mjestima Adriaticketa.

>>Evo tko je dobio najviše nominacija za Porina!

>>Ivana Banfić: Devedesete su bile kao veliki maturalac, zajedno smo krenuli Severina, ET, Dino Dvornik i ja

Komentara 1

GF
gfrancic
21:15 09.03.2017.

ok, gdje su zvijezde, ovo navedeni sigurno nisu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije