Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno reagirala na komentar

'Možda ste, gospođo, vi zatvoreni do grla, a možda imate više nemorala i zlobe u svom životu nego ja'

Lana Jurčević
Foto: Facebook
1/5
08.03.2016.
u 09:23

Lana je uzvratila komentarom da već dugo nije čula tako pogrdne riječi zbog obične odjevne kombinacije

Pjevačica Lana Jurčević (31) plijeni pažnju nedavnom reakcijom na uvredljiv komentar jednog od pratitelja njezine karijere na Facebooku.

Na sliku pjevačice u majici dubokog dekoltea jedna gospođa napisala je: – Kako je odvratna, kad se samo sjetim kako mi je prije bila draga... šteta, a Lana je uzvratila komentarom da već dugo nije čula tako pogrdne riječ zbog obične odjevne kombinacije.

– "Odvratna". Dugo nisam čula tu riječ... Jedna žena drugoj ženi, to da kaže... To je šteta, a ne jedan običan dekolte na jedan običan, sunčani dan od 365 dana. Jesam li otela tuđeg muža? Pregazila bezobzirno psa na cesti, prevarila nekog, rodila dijete i bacila ga u kantu za smeće? Čemu tako teške riječi? Možda ste, gospođo, vi zatvoreni do grla, ali možda imate više nemorala i zlobe u svom životu nego ja. Ja bih radije odabrala dekolte do pupka i bila dobronamjerna i pozitivna osoba nego šikljala otrov okolo... Budite dobri, to je najvažnije – burno je komentirala pjevačica.

Iako je komentar u međuvremenu izbrisan, pjevačica je spremila sliku i podijelila je sa svim obožavateljima, a svim dobronamjernim osobama zahvalila se na podršci.

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Lane Jurčević i Davor Bilman oduševili plesom na svili i odnijeli pobjedu

Ključne riječi

Komentara 70

Avatar Vuglec
Vuglec
11:16 08.03.2016.

Da joj je neki muškarac dobacio: imaš dobre sise ili sise su ti male ili sise ti vise i sl., optužile bi ga za seksizam. Ovako babe se prepucavaju, kad slijedi nastavak?

DU
Deleted user
10:30 08.03.2016.

Ti imaš jezik dulji od tvojeg dekoltea a glava praznija od svemira,tko bi znao za tebe da ti nije tvoje jezičine?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:55 08.03.2016.

Lana meni nisi odvratna, jednostavno si mi bez veze, bez boje, okusa, mirisa i ne vidim ni jedan razlog zašto novine toliko vremena troše na tvoju pojavu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije