Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET PIJE I VOZI

Grdović zaustavljen sa 2,3 promila, oduzeta mu vozačka

Mladen Grdović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
17.03.2015.
u 10:29

Nakon što je priveden sucu za prekršaj i nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola, Grdović je pušten kući

Mladen Grdović, zadarski pjevač, jučer u 4 sata ujutro zaustavljen je u redovitoj kontroli prometa tik uz zadarsku bolnicu u crvenom Jaguaru, a policiji je alkotestom napuhao 2,3 promila alkohola. Tako je Mladen Grdović postao rekorder drugi puta otkad zadarska policija izvještava o rekorderima vikenda po pitanju koncentracije alkohola jer je prije dvije godine napuhao gotovo 2,5 promila alkohola.

Grdović je priveden na otrežnjenje u zadarsku policiju i oduzeta mu je vozačka dozvola, a protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Grdović, koji broji na desetke prometnih prekršaja, a koji su nerijetko završavali i potpunim razbijanjem njegovih skupocjenih Mercedesa, Ferrarija i drugih automobila, posljednji put je imao nesreću prije desetak dana, kada je također rano ujutro pomeo pješački otok, zakačio jedan automobil, a potom ostavio razbijen auto i pobjegao. Tada ga je policija tražila čak četiri dana prije nego što im je otvorio vrata kuće u Arbanasima, a potom se javnosti požalio da je samo išao po kruh, da nije bio pijan i da mu netko želi uništiti karijeru. Nije rekao tko.

Mladen Grdović, kojeg nazivaju i zadarski slavuj, Cule i Grdelin, najpoznatiji je zadarski pjevač koji dugi niz godina ima problema s alkoholom zbog kojeg se u više navrata liječio na odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice. Svaki put je tvrdio kako nema tolikih problema s alkoholom i da tek popije pokoju bevandu, a koja pak na njega djeluje puno žešće nego na druge.

Nakon što je priveden sucu za prekršaj i nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola, Grdović je pušten kući.

>> Grdović priveden na sud. Brankica se ozlijedila padom u kupaonici?

>> Mladen Grdović ulovljen u vožnji sa 3,08 promila alkohola!

Komentara 27

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:20 17.03.2015.

Ono najbitnije nije navedeno - na koliko mu je oduzeta vozačka ? Njemu svakih mjesec dana oduzimaju vozačku dozvolu jer vozi mrtav pijan, naravno sudcu i policiji je to sasvim u redu pošto je on poznata ličnost. A čujem daa ga ni taksisti više ne žele voziti jer im je par puta zabljuvao taksi.

DU
Deleted user
11:11 17.03.2015.

Nece biti mira dok nekog ne ubije.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:26 17.03.2015.

u svakoj normalnoj državi ovaj bi lik već davno ostao bez dozvole i to doživotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije