Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožava flyboard

Misica Ivana Ergić: Dok lebdim nad morem, kao da plešem!

ivana
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/12
04.08.2014.
u 10:00

Atraktivnu vožnju na flyboardu, kaže bivša Miss Hrvatske, još uzbudljivijom čini to što je sve popraćeno glazbom iz obližnjeg beach bara.

Ljepota, zabava, adrenalin – sve će vas to dočekati na plaži u Srimi gdje zajedno ljetuju tri misice: Katarina Prnjak, Miss Hrvatske 2011., Meri Benčić, prva pratilja Miss Universe Hrvatske 2014. i Ivana Ergić, Miss Hrvatske 2006. godine.

Bezopasna avantura

Ljepotice su jedva čekale da nakon kiše i nevera sunce opet zasja i temperature zraka porastu, a poboljšanju vremena posebno se razveselila Ivana, ljubiteljica vodenih sportova. Čim se sunce vratilo, stala je na flyboard, napravu uz pomoć koje se lebdi nad morskom površinom.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

– Flyboard je bezopasan i vrlo izazovan sport jer je povezan uz ritam i slobodu pokreta, jednostavno trebate probati da biste osjetili tu draž! Na Srimi je divna plaža dovoljno sigurna i lijepa za flyboard jer je sve organizirano u sklopu restorana Karoca i beach bara na nasipu, tako da je taj let uvijek popraćen glazbom iz beach bara, sve je kao ples u zraku! Još nisam savladala sve vratolomije koje se na njemu mogu izvoditi, kao što je skakanje u vodu poput dupina, ali ima dana – kaže Ivana čija je druga zanimacija podvodna fotografija. U Srimi je spojila ugodno s korisnim te s dečkom Marinom Cvitanom radi na plaži, a njeno idealno ljetovanje, otkriva, izgledalo bi vrlo slično ovome, samo s malo manje obveza i više sunčanih dana. A kad ljeto bude pri kraju, misica planira u rukama imati diplomu Vernova specijalističkog studija iz poduzetničkog menadžmenta.

Diplomski krajem ljeta

– Godina mi je bila ispunjena s dosta kreativnih aktivnosti, između ostalog bavila sam se izradom lampi i satova, tako da ću diplomski rad završiti krajem ljeta. Za sada ne planiram raditi u struci nego primijeniti stečena znanja i iskustva na način koji je meni primjeren i koji će me ispuniti i zadovoljiti – kaže.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

>> Ivana Ergić za Valentinovo će biti na romantičnoj večeri s dečkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije