Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetna ljubav?

Maja Šuput s tajanstvenim muškarcem uživa u kupanju i izlascima

maja šuput
Foto: Instagram
1/6
21.08.2015.
u 10:26

Maja je u Aquarius klub stigla u društvu zagonetnog muškarca, s kojim je uživala u međusobnom čavrljanju te glazbenim ritmovima koje su puštali DJevi Martinez Brothers i Seth Troxler


Maja Šuput zabavljala se na jednom od najvećih elektroničkih festivala na Jadranu, Sonus festivalu, koji je ove godine na plaži Zrće doživio svoje treće izdanje.

Maja je u Aquarius klub stigla u društvu zagonetnog muškarca, s kojim je uživala u međusobnom čavrljanju te glazbenim ritmovima koje su puštali DJevi Martinez Brothers i Seth Troxler.

Popularna pjevačica došla se zabavljati na posljednji dan Sonus festivala na kojem je nastupilo više od 70 DJ-eva, a posjetilo ga je nekoliko desetaka tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta. Prije izlaska, dan je s nepoznatim muškarcem provela na plaži. Pozirali su, a Maja je fotografije objavila na Instagramu. Njezin prijatelj Marko Grubnić poručio joj je: Svjetsko, a naše, najbolje nam paše!

>>Antonija Blaće diže u čučnju 
70 kg, a Maja Šuput trči plažom

>>Maja ponovo iznenadila poljupcem: 'Recite jedni drugima koliko si značite'

Komentara 17

BE
berija
10:39 21.08.2015.

A moja žena uziva sa mnom u kupanju i izlascima. Ljubav za čitav život, a ne za tjedan dana. I nismo naručili novinare da nas fotografiraju. Koji smo mi gubitnici. Ali, barem se volimo i odgajamo svoju djecu da nee budu poput Maje Šuput. Ovim putem izražavam najdublju sućut njenim roditeljima.

CR
Crusader1
13:43 21.08.2015.

Njeni roditelji su sigurno ponosni na nju

CR
Crusader1
13:42 21.08.2015.

Hahaha baš sam prije sat vremena napisao komentar i najavio da će VL objaviti kako si Cajkuša Šuput na Zrću našla nekog žgoljavog crnca hohohoho

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije