Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treniraju i na godišnjem odmoru

Antonija Blaće diže u čučnju 
70 kg, a Maja Šuput trči plažom

antonija blaće
Foto: Instagram
1/5
18.08.2015.
u 12:43

Kada sam u Zagrebu, često pješačim i na Sljeme. Imam trenera s kojim radim, dižem utege, oko 70 kg u čučnju, i ne jedem proizvode od brašna...

– Neka godišnji odmor ne bude izgovor da ne vježbate. Iskoristite svaku priliku za plivanje jer to je aktivnost u kojoj rade svi mišići, koji s vremenom postaju vretenasti. Bučice, elastične vrpce i pilates-lopte stanu u svaku torbu i odlične su za vježbu čak i na plaži. Na svoju turneju po Jadranu ponijela sam i pilates-loptu koja mi je uvijek u autu – savjetuje voditeljica i fitness-instruktorica Renata Sopek. Ona konkretno trenira četiri puta tjedno i ne prestaje ni na godišnjem odmoru, čime nam otkriva da njezino lijepo tijelo nije slučajnost, nego rezultat napornog rada na sebi. Slično je i s ostalima čijoj se fizičkoj spremi divimo. Koliko su predani sportu, dokazuju i objavama fotografija vježbanja na društvenim mrežama.

Tri puta tjedno vježba i voditeljica Antonija Blaće.

– Kada sam u Zagrebu, često pješačim i na Sljeme. Imam trenera s kojim radim, dižem utege, oko 70 kg u čučnju, i ne jedem proizvode od brašna. Ljeti sam mrvicu manje disciplinirana s treninzima, a na jesen startam oštro – smije se Antonija. Maja Šuput pak teretanu je otkrila tek prije dvije godine.

– Fokusirana sam na svoje kritične točke, a to su trbuh i stražnjica. Kada ne idem u teretanu, na moru trčim po plaži, a ne dižem puno utega da ne postanem mali Rambo – kaže Maja i dodaje: – Iz prehrane sam izbacila pekarske proizvode, slatkiše i tjesteninu. Jedem puno ribe, puretine i badema, a sedmi dan u tjednu pojedem što god poželim. I priznajem, svako jutro zgriješim s kavom!

>>Antonija Blaće privlači pozornost svojim seksi trbušnjacima

>>Maja ponovo iznenadila poljupcem: 'Recite jedni drugima koliko si značite'

Komentara 5

CF
cfzr
15:25 18.08.2015.

Jako bitna informacija u pm.

DE
dexterlabs
13:14 18.08.2015.

Kad opali prdac pri tom dizanju, sve se trese

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:49 18.08.2015.

Dize u cucnju....pa nemres vjerovat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije