Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEŽA KRV U BENDU

Maja Bajamić nova je pjevačica Teške industrije

Maja Bajamić
Foto: Danijel Berković/PXISELL
1/4
18.10.2016.
u 08:27

Zamijenila je Leu Mijatović koja kreće u solo vode zbog čega su se, kažu, sporazumno razišli, a Maja će za novi album napisati i nekoliko pjesama

Nepunih pola godine nakon što je izišao njihov hvaljeni album “Selfie” pjevačica Lea Mijatović napustila je grupu Teška industrija. Ivica Propadalo i Vedad Hadžiavdić vrlo su brzo pronašli zamjenu u splitskoj pjevačici Maji Bajamić, koja s dečkima već marljivo vježba repertoar, a u planu je i izlazak novog singla.

Svježa rock-energija

– Teška industrija spada u bendove u kojima pjevač nije frontmen benda. Kod nas je to Vedad Hadžiavdić, koji piše pjesme i prošao je sve faze benda. Maja je sedma pjevačica u 43 godine našeg postojanja. S Leom smo u sedam godina izdali tri odlična albuma i sporazumno se rastali. Željeli smo novu energiju, a Lea će, izgleda, krenuti u solo karijeru – kazao nam je Ivica Propadalo.

U grupi su presretni što su u kratkom vremenu našli izuzetno energičnu i temperamentnu pjevačicu kao što je Maja. S njom pripremaju novi singl, ali i album koji bi trebao izaći na proljeće. Propadalo je uvjeren kako će im to dati novi uzlet.

– Velika je stvar da Maja voli naše pjesme i da ih pjeva na svoj, malo drukčiji način. Publika će ocijeniti je li to bolje nego prije – kaže.

Želim ostaviti trajni pečat

Maja Bajamić jako je zadovoljna što je postala pjevačica takvog benda kao što je Teška industrija. Iako je ove godine izdala novi singl i okupljala bend za koncerte, kaže kako joj je ova ponuda došla kao veliko priznanje.

– Surađivala sam s Kristijanom Rahimovskim, u čijem bendu je bubnjar Robert Domitrović, dugogodišnji bubnjar Teške industrije. On me spojio s Vedadom koji mi je ponudio zajednički singl. No tada sam saznala i da Lea odlazi iz benda te da je grupa u potrazi za pjevačicom. Vedo me pitao jesam li možda zainteresirana da dođem za stalno u bend. Naravno da sam pristala, to je izuzetna čast – veli Maja koja ih je toliko oduševila svojim stavom da će za idući album Teške industrije i napisati nekoliko pjesama.

– Presretna sam što su me dečki odmah prihvatili i što cijene moje mišljenje. Želim ostaviti pečat u Teškoj industriji i pomoći da napravimo mnogo kvalitetnih pjesama. Ipak su oni regionalna atrakcija – kazala je Maja Bajamić.

>>Maja Bajamić pretukla nasrtljivca tijekom svog nastupa

Komentara 1

TV
tvrtko88
12:59 18.10.2016.

Majo imas sat,Maaaajaaaa je dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije