Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala nezgoda

Lana Jurčević 'provalila' u ured kluba u Mariboru

lana jurčević
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/5
12.12.2014.
u 13:30

Nakon osvajanja domaće publike pjesmom 'Hollywood' pjevačica je krenula i u ozbiljno osvajanje regije

Lana svakog vikenda održava koncerte, a raspored joj je popunjen do kraja godine. Maribor, Osijek, Dubrovnik i Zagreb samo su neke od Laninih postaja na kojima je prate bend i plesači.

Lana je proteklog vikenda nastupala u Mariboru, a prije koncerta je imala malu nezgodu. Naime, pukla joj je naramenica topa kojeg je nosila, ali se srećom snašla odmah. Pjevačica se na društvenim mrežama simpatično ispričala vlasnicima kluba jer su morali „provaliti“ u njihov ured u potrazi za klamericom, koja je na kraju spasila Lanin outfit te večeri.

Nakon turneje u prosincu Lana putuje u Katar gdje će predstavljati Hrvatsku kao glazbeni izvođač i sa poznatim pjevačima iz ostale 23 zemlje otpjevati svjetsku rukometnu himnu.

Podsjetimo, pjesma 'Hollywood' objavljena je krajem studenog, a samo u nekoliko dana spot je na YouTubeu pregledan više od 650.000 puta. Osim toga, pjesma je ovog tjedna ušla i u HR TOP 40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Raspored nastupa:
Osijek 13.12.
Zagreb 19.12.
Dubrovnik 20.12.
Dubrovnik 21.12

>> I Lana Jurčević pomagala sakupiti novac za prve sveučilišne studije plesa

>>Lana Jurčević, Vladimir Kočiš Zec i Miroslav Škoro prošli dalje

>>Novi hit Lane Jurčević pjeva se i na ulicama Hollywooda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije