Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA ESTRADE

Jelena Rozga u vrućoj haljini zagrijala "Picoke"

Jelena Rozga
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
28.06.2015.
u 15:01

Najvatreniji obožavatelji probili se do prvih redova i svojoj omiljenoj Jeleni dobaciti transparent

U Đurđevcu na višednevnoj nadaleko poznatoj manifestaciji Picokijadi, najvećoj turističkoj manifestaciji kontinentalne Hrvatske, u zabavnom dijelu programa nekoliko tisuća posjetitelja iza ponoći je, priredivši nezaboravan koncert, sjajno zabavila kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga, a koja je ujedno i najveća pjevačka zvijezda ovogodišnje Picokijade.

Vesela, nasmijana, raspoložena, susretljiva, rasplesana i nadasve atraktivna Jelena je blistala na sceni, a poglede je dodatno plijenila besprijekornim izgledom u kratkoj izazovnoj ljetnoj haljini. Najvatreniji obožavatelji uspjeli su se probiti do prvih redova i svojoj omiljenoj Jeleni dobaciti transparent, a kojim su se sami pozivali da zapjevaju sa atraktivnom Splićankom.

Nadalje, zanimljiv je bio i način kako je Jelena uz pomoć raspjevane publike svom manageru Peri Kozomari čestitala rođendan, pjevajući s obožavateljima Sretan ti rođendan.

>> Pogledajte seksepilnu Rozgu u novom spotu 'Kraljica'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:07 28.06.2015.

kakvoj haljini, pa na fotografijama se vidi da ima suknju.

RI
rikavac
18:21 29.06.2015.

Jeloooo ,Jeleeenaaa daj nam filmic i ti ,zeljno ga iscekujemo znamo da ga imas.

KR
kruško1
21:40 28.06.2015.

dobra je ko avion

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije