Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala i najavila festival

Jelena Rozga – odvažna, hrabra i slatka najavljuje Rujanfest

jelena rozga
Foto: John Pavlish
1/3
25.08.2014.
u 11:33

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013., na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate, najveće glazbene zvijezde Hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja.

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013., na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate, najveće glazbene zvijezde Hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja. Upravo za tu prigodu Jelena je pozirala fotografu Johnu Pavlishu koji nam prikazuje hrabru, odvažnu i slatku Jelenu. S velikim glazbenim zvijezdama Jelenom Rozgom i Željkom Samardžićem, 12. rujna 2014. otvorit će se još jedno izdanje Rujanfesta, najvećeg festivala domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj.

Bit će to početak velike manifestacije koja će od 12. do 21. rujna 2014. ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više od 300.000 gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će, kao i proteklih šest godina, okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti 10 dana nezaboravne zabave, odličnih koncerata i velikih glazbenih hitova. I ove godine organizatori Rujanfesta odlučili su na koncertnu pozornicu dovesti samo najbolje od najboljih, pa su osim Jelene Rozge i Željka Samardžića svoj dolazak potvrdili Severina, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini.

Uz ova zvjezdana imena, organizatori su pripremili još niz drugih iznenađenja za posjetitelje, ali i bogat popratni program koji će biti dio ovogodišnjeg Rujanfesta. Kao i prethodnih godina, i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati, dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pokraj trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

>>Jelena Rozga pokazala svoju opuštenu stranu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije