Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Petka

Ivana Banfić priznala: Bila sam seks-mašina, ništa bez pet puta na dan

Minea I Bee Ella
Foto: Glazbeni show Dalibora Petka
1/3
18.02.2014.
u 11:23

– Naravno da se još čuvaju tuljci i špičasti grudnjaci – rekla je Ivana Banfić, a Minea dodala: – Ti kako hoćeš, ali ja više ne mogu nositi tregerčiće ili one čarapice

– Naravno da se još čuvaju tuljci i špičasti grudnjaci – rekla je Ivana Banfić, a Minea dodala: – Ti kako hoćeš, ali ja više ne mogu nositi tregerčiće ili one čarapice. Minea, Ella i I Bee sinoć su kod Dalibora Petka u njegovu Glazbenom showu na Narodnom radiju predstavile svoj novi projekt sjećanja na devedesete, s kojim nastupaju po hrvatskim klubovima. – To je bio moj stil života i kad su nas pozvali da to ponovno radimo, srce mi je zatitralo – rekla je Banfić, a Ella je priznala da ih je sve ovo pomladilo.

– Radila sam koncerte, ali su me na kraju uvijek pitali, a gdje su vrapci – rekla je Minea, koja se protivila otpjevati svoj najveći hit kad ga je prvi put dobila.

– Ista je bila stvar i s "Uberi ljubicu", ali Tonči Huljić mi je rekao da mu vjerujem jer će to biti veliki hit – priznala je najmlađa zvijezda ovog dance trija, koja je rekla da joj je u ono vrijeme bilo najdraže to što je samo morala pjevati i nastupati, a tim ljudi brinuo se za njenu karijeru. Ella je izdvojila odlaske na gaže kao svoje najljepše sjećanje, a Ivana svoju suradnju s plesačem Tomislavom Tržanom TT-jcem.

Na pitanje slušatelja je li zaista bila tako seksualna ili je to bio samo dio imidža, Banfić je spremno ispalila: – Bila sam seks-mašina, ništa ispod pet puta na dan – rekla je te dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem. Cure razmišljaju objaviti kompilaciju s najvećim hitovima iz devedesetih, a do tada planiraju pokoriti sve klubove. Prvi koncert imat će u dubrovačkom Revelinu, 8. ožujka.
 

Komentara 11

DU
Deleted user
13:04 18.02.2014.

ako ti je pet puta na dan "normalno", koliko je opskrbljivaca bilo?

ĆA
ćaćaća
11:52 18.02.2014.

ivana je nekad bila bomba..a sad je bombica..

ĆA
ćaćaća
11:50 18.02.2014.

još bi bilo dobro da se petko uvlači u rektum samo ženama..on to radi svima..omiljeni sport ronjenje..recept za uspjeh u hr je ronjenje na dah..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije