Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna revija

Ivana Banfić opet u bajkovitoj vjenčanici u kakvoj se i udala

vjenčanice (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/7
06.10.2013.
u 09:00

– Tek mi je 21 godina tako da se u ulozi mladenke ne vidim tako skoro, a i mama mi ne da se još udam – kroz smijeh je rekla glumica te priznala da postoji dobar razlog zašto je preksinoć baš ona hodajući pistom za ruku držala djevojčicu.

Romantika, glamur, elegancija i ljepota s humanitarnim predznakom ispunili su preksinoć Zagrebački velesajam, gdje je u sklopu Dana vjenčanja održana gala humanitarna revija koju su nosile poznate domaće osobe iz javnog života.

Još se ne vidi kao mladenka

U raskošnim vjenčanicama pistom su prošetale pjevačice Ivana Banfić te glumice Jagoda Kumrić i Ornela Vištica, dok su svečanim haljinama zasjale naša operna diva Sandra Bagarić, Lea Mijatović, pjevačica grupe Teška industrija i TV voditeljica Vlatka Pokos, dok je Anica Kovač bila oličenje elegancije u svečanom crnom kostimu sa čipkom. Bajkovita vjenčanica u kojoj je prošetala Ivani Banfć haljina je iz njenih snova, upravo o takvoj vjenčanici maštala je kao djevojčica, a svoje maštarije je i realizirala.

– U vjenčanici takvoga kroja udala sam se, imala sam i šlep dugačak šest metara, male klencerice, sve je bilo kao u bajci – prisjetila se 43-godišnja glazbenica. Mlada glumica Jagoda Kumrić vjenčanicu je već nosila u seriji “Larin izbor”, a iako, kako zaključujemo, plavokosa Splićanka u njima izgleda poput najljepše pojave, Jagoda priznaje da nikada nije zamišljala kako će izgledati haljina u kojoj će se udati.

– Tek mi je 21 godina tako da se u ulozi mladenke ne vidim tako skoro, a i mama mi ne da se još udam – kroz smijeh je rekla glumica te nam priznala da postoji dobar razlog zašto je preksinoć baš ona hodajući pistom za ruku držala djevojčicu koja je bila njena klencerica.

Žena s lijeve strane Filipu

– Ne znam hodati po pisti pa su mi dali djevojčicu da mi bude lakše – iskrena je Jagoda. A uz poznate dame, modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu u svečanim odijelima osvojila su i dva slavna muškarca, vođa grupe Teška industrija Ivica Propadalo te najpoželjniji Hrvat, glumac Filip Juričić. Iako još ne planira pred oltar, 32-godišnjom Filipu svadbeno odijelo sjelo je kao saliveno.

– U odijelima se uvijek osjećam dobro bez obzira za koju su prigodu – istaknuo je Juričić. A vjerujemo i da bi se mnoge Hrvatice osjećale i više nego dobro s lijeve strane trenutno najvećeg miljenika žena, pogotovo kada nosi odijelo za mladoženju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije