Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Anđa Marić obrušila se na Severinu i Nives Celzijus

Anđa Marić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/8
10.04.2015.
u 16:08

Uvijek iskrena Anđa Marić u Kvartoteci Danijela Bilića progovorila je o svojim kolegicama s estrade Severini i Nives Celzijus o kojima, prema svemu sudeći, i nema najbolje mišljenje

Pjevačica i spisateljica Anđa Marić jutros je gostovala na radiju Soundset Plavi u Kvartoteci kod Danijela Bilića kod kojeg se prisjetila svog prvog susreta s Nives Celzijus.

– Glumile smo u pilotu jedne hrvatske sapunice. Ne znam više točno koje, ali je ekipa bila super, lijepo smo se zabavljali. Jako mi je bila draga Nives. Sjećam se da je govorila drukčije kad su bile cure u sobi i kad su dečki bili ondje. Recimo, kad su dečki bili u sobi, zvučala je kao da nema sic na biciklu – izjavila je Anđa. 

Iako joj je Nives draga i simpatična, njenim vokalnim sposobnostima nije oduševljena. 

– Gledala sam malo njezine snimke s koncerta iz Lisinskog. Nije Nives baš nešto super spremna za pjevanje – smatra Anđa. 

Da joj je Nives ponudila gostovanje u Lisinskom, ne bi došla jer još nije spremna za pjevanje. – Možda bismo zajedno bile taman – našalila se pjevačica.

Gostujući u Kvartoteci, Anđa se prisjetila i početaka svoje  karijere. 

– Kad sam imala bend, nitko nam nije htio objaviti album jer su svi rekli da sam manekenka i da ću se udati za nogometaša pa se ne isplati ulagati u mene. Tada sam radila u agenciji Tihane Harapin Zalepugin. Ona mi je savjetovala da ne budem glupa jer u ovoj zemlji dobro prolaze misice i nogometaši. Tri godine sam se nećkala i odlučila sam da idem na natjecanje i da me stave negdje gdje me nitko ne zna. Onda sam pobijedila u Slavoniji. Baš je taj dan pobijedila Hrvatska protiv Njemačke u nogometu sa 3:0 i tada je valjda Večernjak s mojom slikom bio najprodavaniji – izjavila je Anđa. 

Kad se voditelj Danijel Bilić našalio da se "šlepala" uz hrvatsku repku Anđa je spremno odgovorila: "Da baš kao i Severina!" i time potvrdila da o svojim kolegicama nema baš bajno mišljenje.

>>'Matijaž me nagovarao da se vratim glazbi, a ja sam ga samo popljuvala'

>>Anđa Marić ponovno ima razloga za širok osmijeh

Komentara 13

ME
melanija
19:17 10.04.2015.

spisateljica andja maric i spisateljica nives celzijus. pa ko je tu lud. zemljo otvori se od sramote

SA
sablja810
22:04 10.04.2015.

Bravo Andjo, reci ko su najvece posvuduse. A ova seve je zadnja, a celzius tek...! Sta ih stalno gledamo na tv i u novinama. Pa to nebi takao izolirkom.

Avatar deziderij
deziderij
08:36 11.04.2015.

Ni dotična nije ništa bolja dok ove druge dvije "hrvatske dive" nisu krive za slavu koju uživaju u banana državi HR. Nisu one krive što imamo toliki broj sitnozubih građana i medije koje ovakve protežiraju na naslovnice i što ih takvi obožavaju. To također puno govori o građanima ove tunguzije kao i o samoj banana HR punoj nepismenih slugana koji ne vide dalje od svoga nosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije