Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Dugi noćni razgovori Zvonimira Šostara

Priznaje doduše i da je dugo u noć pričao s fatalnom Sarom, ali - o njezinim zdravstvenim problemima
06. kolovoza 2011. u 12:00 5 komentara 13 prikaza
'17.05.2011., Zagreb - Konferencija za medije povodom otvaranja Hotela Rebro, prvog bolnickog hotela u Hrvatskoj odrzana je u Hotelu Rebro. Zvonimir Sostar Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'

Dr. Zvonimir Šostar, zagrebački ministar zdravstva, tvrdi da mu se nastoji narušiti politički ugled time što se njegovo ime vezuje uz aferu podvođenja starleta preko salona za masažu Pancho.

Priznaje doduše i da je dugo u noć pričao s fatalnom Sarom, ali - o njezinim zdravstvenim problemima. Šostar ide i dalje pa amnestira svih tridesetak “svjedoka” u aferi poručujući javnosti da svima mora biti jasno da je riječ o “sapunanju”. Zašto je tako siguran? Je li sa svih trideset razgovarao do dugo u noć kao sa Sarom?

Mucalo progovorio

Fulminantni govor infalibilnog intendanta

Duško Mucalo, “sublimirajući tezu o relativitetu fulminantnosti u ozračju diarhije”, kaže da je “infalibilan” kako je premijera na Splitskom ljetu “inicirana elukubracijom divulgatora”. Da bi reč rekel.

Bolje od vikenda

Željko Kerum uzeo produljeni godišnji odmor

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, nije bio posebno impresioniran mogućnošću da iskoristi produljeni slobodni vikend zbog toga što Dan domovinske zahvalnosti pada u petak. Kerum je ionako uzeo produljeni godišnji odmor koji uključuje cijeli srpanj, a mogao bi i kolovoz.

Njegov zamjenik Jure Šundov objasnio je da Kerum koristi 25 dana godišnjeg od lani, a potom će na ovogodišnje ferije. 
Kerumov zagrebački kolega gradonačelnik Milan Bandić sušta je suprotnost jer na dopustu nije bio već 11 godina pa je skupio nevjerojatnih 11 mjeseci neiskorištenog godišnjeg odmora. Praktično, Bandić može cijelu iduću godinu provesti na ferijama, čime bi ostvario ideal Željka Keruma, a i mnogih drugih ljubitelja lješkarenja.

Ivan Ljubičić
hollywoodska priča
Prepoznajete ga? Kao izbjeglica došao iz Banje Luke u Hrvatsku, a danas je težak milijune eura
HUB
FINANCIJSKA EDUKACIJA
Važnost kreativnog pristupa u financijskom obrazovanju mladih
  • immortella:

    Fulminantni govor infalibilnog intendanta Duško Mucalo, “sublimirajući tezu o relativitetu fulminantnosti u ozračju diarhije”, kaže da je “infalibilan” kako je premijera na Splitskom ljetu “inicirana elukubracijom divulgatora”. Da bi reč rekel. ------------------------------------- Edi, mogao si nam to i dati prevesti ... prikaži još! :) pa da iskompleksiranog Mucala vasceo svet razume!

  • -obrisani-:

    Jel to onaj sdp - \"uzor morala i parveDNOsti\" kojem su za rođendan drugovi poklonili golu \"plesačicu\" da mu trlja glavicu, a on viko u transu - \"a vid´ ruke !\" he heh

  • -obrisani-:

    Mislim da obćinstvo nije shvatilo mucala - to se on izruguje političarima i ekonomistima, koji se rado služe \"učenim slovima\", kako bi prikrili vlastito neznanje i držali narod u uvjerenju svoje \"neporecive kompetentnosti i sposobnosti\"