Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD NAGRADE

Tviteraši ismijavaju HŽ-ov natječaj za slogan: Nismo brzi, ali barem uvijek kasnimo

vlak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
17.04.2014.
u 12:08

HŽ Putnički prijevoz pozvao je studente da osmisle slogan i osvoje nagradu, no natječaj je krenuo u drugom smjeru

HŽ Putnički prijevoz pokrenuo je nagradni natječaj u sklopu kojeg im studenti trebaju osmisliti slogan, za što će biti nagrađeni besplatnim putovanjima vlakom po Hrvatskoj i Europi. Natječaj traje od 15. travnja do 15. lipnja.

"Zadatak nije težak – slogan mora biti kratak, jasan i lako pamtljiv, s asocijacijama na vlak, željeznicu, putovanja, putnike i slično", objavio je HŽ Putnički prijevoz na svojim stranicama.

Međutim, čini se da je natječaj krenuo u smjeru kojem se nisu nadali. Korisnici Twittera počeli su na toj društvenoj mreži objavljivati šaljive prijedloge s hashtagom #HŽslogan, iz kojih je vidljivo da HŽ baš i nema prevelik ugled među internetskom populacijom.

Donosimo vam nekoliko najzabavnijih "slogana" koji vjerojatno neće pobijediti na HŽ-ovu natječaju.

>> Hrvatska četvrta u EU po kilometrima autocesta, ali peta najlošija u željeznici

>> HŽ Putnički prijevoz smanjio troškove zaposlenika za 30 milijuna kuna

Komentara 4

BE
belimo
17:18 17.04.2014.

To nije drugačije ni moglo završiti jer je nesposobnu šeficu marketinške službe (koja je inače novinarka) lani uhljebio jedan od direktora. Dotična šefica ne raspoznaje tramvaj od vlaka a kamoli marketinški posao! Ako zakasnite na posao - recite:KASNIM JER SAMAM IŠAO VLAKOM....i svi vam vjeruju-!

PE
pejok
21:03 20.04.2014.

Kasnite ali come se zuri neka ide niz prugu stici cete vi vec njega

MA
madmax17
13:05 17.04.2014.

HŽ - Thou shall not pass ! haha no mislim da traže slogane na hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije