Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.07.2010. u 12:00

Nadzorni odbor Croatia Airlinesa misli da Mišetić nije u sukobu interesa, a mi u to nismo posve sigurni.

Ivan Mišetić, glavni direktor Croatia Airlinesa uz nemale je štete po našeg zračnog prijevoznika prebrodio štrajk stjuardesa, no to ga vjerojatno brine manje od uspješnog poslovanja Lufhansa City Linea.

Mišetić je, otkriva bussines.hr, imenovan u Nadzorni odbor Lufthansa CL što znači da mu je dužnost brinuti o poslovanju tvrtke u vlasništvu Lufthanse, a da se o tome doista i brine govori podatak da je Croatia Airlines od Lufthansine tvrtke kćeri uzela na leasing šest zrakoplova u vrijednosti 162 milijuna dolara.

Nadzorni odbor Croatia Airlinesa misli da Mišetić nije u sukobu interesa, a mi u to nismo posve sigurni.

Staško Adlešić najveća žrtva odlasak HSLS-a

Staško Adlešić mogao bi postati najveća žrtva izlaska HSLS-a iz vladajuće koalicije. Samozatajni suprug dosadašnje potpredsjednice Vlade, Đurđe Adlešić ostat će bez svog mjesta u Upravi tvrtke Croatia tehnički pregledi gdje je imao plaću od čak dvadeset tisuća kuna.

Dok se za Đurđu Adlešić pretpostavlja da će karijeru nastaviti na Pantovčaku ili u Saboru, doduše s manjom plaćom od potpredsjedničke, pitanje je gdje će se uhljebiti Staško, odnosno tko će zaposliti supruga sada već oporbene političarke.

Čega se odriče Bebić kada iskazuje domoljublje

Luka Bebić, točnije njegova uža obitelj bez nećaka, ima imovinu vrijednu sedam i pol milijuna kuna. Hoće li ga Darko Milinović u ime domoljublja zamoliti da se odrekne petnaest posto?

General u ratnu školu poveo prevoditeljicu

Jozo Milićević nedavno se vratio iz SAD gdje je pohađao National War College i postao prvi general HV koji ima završene dvije ratne škole, hrvatsku i američku. Milićevićevo su školovanje u cijelosti platile SAD, ali Jutarnji doznaje da nisu željeli financirati put Milićevićeve osobne prevoditeljice, satnice Vesne Iveković. Taj račun platio je sponzor Marinko Mikulić, vlasnik PAN papira pa je završni rad ipak napisan na engleskom.

Ključne riječi

Komentara 2

AA
Aartur
23:30 13.07.2010.

Bojim se da g. Mišetić ne bi mogao nadzirati ni nacrtanu ovcu, a kamoli Lufthansu. Dakle, vjerovatno je u pitanju neka mućka tipa \"evo ti sinekura i osigurano utočište kad te najure iz Hrvatske, ali od sada nadalje tvoja guzica je naša\"

PG
praseca gripa
16:40 13.07.2010.

Ne cu moc spavat zbog brige za Staska Adlesica i njegovu druzicu Djurdju. Mora da se i on jako brine za sirotinju i potrebite. Zena mu je doista briljirala na politickoj sceni toliko, da svi jedva cekaju da se makne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?