Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napao ga u kupaonici

Zatvorenik iz Lepoglave osuđen zbog silovanja drugog zatvorenika

'24. 03. 2009., Lepoglava, Hrvatska - Kaznionica-zatvor lepoglava. Razgovor sa zatvorenicima koji polaze terapijske zajednice ovisnika. Kaznionica u Lepoglavi je ustrojbena jedinica Uprave za zatvorsk
'Sanjin Strukic/24sata'
10.10.2012.
u 22:27

Drugi zatvorenik žestoko se opirao i vikao na njega, pa optuženi snošaj nije uspio obaviti do kraja.

Zatvorenik Kaznionice u Lepoglavi T. M. nepravomoćno je danas na Županijskom sudu u Varaždinu osuđen na tri godina zatvora zbog silovanja. prenosi evaraždin.hr.

On je, prema presudi, u ožujku 2009. godine u lepoglavskoj kaznionici silovao drugog zatvorenika u zatvoreničkoj kupaonici, dok se oštećeni tuširao. Drugi zatvorenik žestoko se opirao i vikao na njega, pa optuženi snošaj nije uspio obaviti do kraja.

Komentara 5

IS
istima
22:53 10.10.2012.

Koji je kažnjen ?..... ovaj što se opirao ?

CH
chemica
23:04 10.10.2012.

Što to vrijedi kada ni jedan od Sanaderovih kriminalaca nije na odsluženje kazne u tom zatvoru. Svi su po raznoraznim "Lipovicama". U najgorem slučaju, u "zatvor" dolaze samo na spavanje.

LA
larala
07:27 11.10.2012.

gdje su bili cuvari u to vrijeme? i kolika ja kazna dosuđena, obzirom da ne piše, ne bih se cudila da se radi o uvjetnoj ili možda mjesec dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije