Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjerao ih na blud

Za silovanje dviju djevojčica dobio samo 4 godine zatvora

'crna...zgb...29.04.2005 ilustracija za silovanje snimio:boris scitar'
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
09.05.2014.
u 20:18

Do neprimjerenog kontakta s prvom djevojčicom došlo je u vrijeme dok je bila u petom razredu osnovne škole, a s drugom već pri kraju njezina četvrtog razreda

Četiri će godine iza zatvora provesti muškarac (58) sa šireg splitskog područja osuđen zbog silovanja unuka svoje supruge, javlja Slobodna Dalmacija. Presuda je nepravomoćna, a počinitelj je za svako produljeno djelo silovanja dobio po tri godine zatvora. Sudac je na kraju izrekao jedinstvenu kaznu od četiri godine.

Do neprimjerenog kontakta s prvom djevojčicom došlo je u vrijeme dok je bila u petom razredu osnovne škole, a s drugom već pri kraju njezina četvrtog razreda.

U početku ih je dirao po tijelu i tjerao da i one njega diraju, a poslije je započelo silovanje. Stariju djevojčicu silovao je najmanje osam puta, dok je drugu tijekom pune tri godine silovao najmanje jednom mjesečno. Žrtvama je prijetio da ne smiju reći roditeljima jer će on kazati što su radile. Starija se ipak ohrabrila i sve prijavila policiji.

Počinitelj se branio tvrdnjom kako je seksualni odnos bio dobrovoljan.

>> Razapeo me je, a onda mi kliještima krenuo prema grudima

Ključne riječi

Komentara 10

KA
Kakma
19:35 10.05.2014.

Nadam se da ce takav doziviti pakao u zatvoru,jer bas takve " ljube " zatvorenici.Oni ce mu dati pravu kaznu.

DH
dalibor.hren
17:15 10.05.2014.

Da je to napravio mojem djetetu, nastrani i pristrani sudac ne bi imao prilike donijeti presudu. Bludnika bi već pokrivalo 2 kubika zemlje!

BO
bolesnodrustvo
13:45 10.05.2014.

postoje li egzekutori za ovakve manijake bilo gdje na svjetu pa da ih se naruči .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije