Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragični epilog

Vozač (71) preminuo osam dana nakon sudara s kamionom u Vuki

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
22.07.2015.
u 11:36

Policija je izvijestila kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina

Osam dana nakon nesreće, bitku za život izgubio je vozač Jako Lučić (71). Sudario se s dva kamiona u Vuki nedaleko od Osijeka. 

– Mercedes mi je dolazio ususret i odjednom je skrenuo lijevo, na moju stranu. Udario je u moj kamion, odbio se i podletio pod drugi – ispričao nam je tada vozač kamiona Žito grupe. Njegov Mercedes 200 c završio je potpuno zgužvan u kanalu, dok je u kanal sa suprotne strane ceste odbačen drugi kamion.

Policija je izvijestila kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Vatrogasci su ga pola sata izvlačili iz vozila, bio je pri svijesti, no zadobio je višestruke prijelome prsnog koša i nogu. 

>> Mercedes se sudario s dva kamiona, smrskan do neprepoznatljivosti

Komentara 1

RI
rikavac
15:57 22.07.2015.

zao mi je zbog izgubljenog zivota al da se dozvoli ljudima koji imaju 70 i preko 70 godina da upravljaju vozilima to je van svake pameti. Prodje na lijecnickom i dobije vozacku sa 70 godina i cudimo se kad se desi ovako sto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije