Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA PUCNJAVE

Beba ranjena u pucnjavi u Zadru stabilno je i dobro se oporavlja

Miroslav Đurašin
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
26.12.2014.
u 13:30

Dječakov otac i dalje je kritično i u životnoj opasnosti

Desetomjesečni dječačić koji je zadobio teške ozljede glave u pucnjavi u zadarskom naselju Bili brig u utorak ujutro Božić je dočekao u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Stabilno je, iako mu je zdravstveno stanje i dalje ozbiljno.

– Dijete je stabilno, napravili smo magnetnu rezonanciju mozga i oporavlja se. Počet ćemo ga polako skidati s lijekova. I dalje je na aparatu za disanje, ali nadamo se najboljem – rekla je Ivančica Škarić, liječnica s odjela intenzivne njege koja se sa svojim timom od utorka bori za život djeteta. U pucnjavi je ranjen i dječakov otac, Marino O. (49). U njega je cijeli spremnik pištolja ispalio Zlatko S. (55), bivši suprug njegove žene. Za život Marina O., koji je u pucnjavi zadobio četiri prostrijelne rane glave i prsnog koša, bore se liječnici zadarske Opće bolnice. Kako doznajemo, on je i dalje u životnoj opasnosti, a njegovo je zdravstveno stanje nepromijenjeno i bez napretka. Dječakova majka stigla je u Zagreb kako bi bila uz njega. Nju je od napada Zlatka S. spasio susjed (39), koji mu je izbio pištolj iz ruke. Napadača je privela i ispitala zadarska policija, a nakon toga je išao istražnom sucu. Tereti ga se za teško ubojstvo u pokušaju. Otprije je poznat policiji jer je prije 12 godina nasrnuo na bivšu suprugu i njezina partnera, za što je dobio uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci.

>> Beba upucana u Zadru stabilno, o njoj se brine cijeli tim liječnika

>> Napadač iz Zadra pred sucem, beba stabilno, otac kritično

Komentara 3

PK
pero kvgic 1
13:57 26.12.2014.

daj Bože i svi sveci ovoga svijeta da ozdrave sin i tata a onoga stvora baciti u samnicu i zaključati do kraja života da ne vidi vise sunca

NA
nasunis
15:37 26.12.2014.

I onda dusebriznici se cude da ovakav doktor ima placu od 20.000 kn, ma mora mimati najmanje 40.000 kn mjesecno. Jednostavo je to tako, ja imam 4-5 , a on 40 i tocka.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
16:24 26.12.2014.

..kakva zvijer moraš biti da pucaš u oca i dijete ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije