Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu

U roku od sat vremena opljačkane tri trgovine Prehrane

policija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
24.11.2015.
u 11:11

S obzirom na blizinu opelješenih trgovina, isti modus operandi te podjednak opis pljačkaša maskiranog tkaninom preko lica, nije isključena mogućnost da je riječ o istom pljačkašu

Tri trgovine Prehrane u Zagrebu našle su se jučer u roku od sat vremena na meti razbojnika.

Nepoznati pljačkaš prvo je u 18.35 sati pištolj uperio u zaposlenicu (25) Prehrane u Grižanskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Otamo je odnio oko 2000 kuna. Nepunih pola sata kasnije isti scenarij zatekao je i trgovkinju (25) u Novačkoj ulici, također u Dubravi. Pljačkaš je iz te trgovine pobjegao s nešto više od tisuću kuna i cigaretama.

Treća trgovina Prehrane opljačkana je u 19.40 sati na Bukovačkoj cesti u Maksimiru. Uz prijetnju pištoljem zaposlenici (54), maskirani razbojnik ukrao je oko 5000 kuna.

Zagrebačka policija intenzivno traga za razbojnikom ili više njih. Međutim, s obzirom na blizinu opelješenih trgovina, isti modus operandi te podjednak opis pljačkaša maskiranog tkaninom preko lica, nije isključena niti mogućnost da je riječ o istom pljačkašu.

>>Naoružani razbojnici orobili dvije pošte u razmaku od samo 15 minuta

>>U pljačku banke išla jer ju je odbio i kamatar

Ključne riječi

Komentara 5

OK
okvarbudovič
13:15 24.11.2015.

cestitke pociniteljima

RO
Rocky15
15:43 24.11.2015.

to je ono kad milanović kaže da nema gladnih u hrvatskoj

BB
brle brkić
18:50 24.11.2015.

,ljudi stvarali 50 godina a pokralo se u par godina sve,ovo je kap u moru naspram onog prvog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije