Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

U masovnoj tučnjavi ispred kafića usmrćen muškarac: 'Ostali smo šokirani kad smo čuli da je netko ubio Ivana'

ubojstvo
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/13
27.01.2016.
u 07:26

Nakon dojave o tragediji, policija nije zatekla na mjestu događaja nikoga od sudionika događaja

Ivan Zidarević (50) smrtno je stradao u sinoćnjem obračunu ispred kafića Boom u Belajskim Poljicama u Karlovcu. Po riječima suca istrage, zadobio je ozljede nekim predmetom koje su bile smrtonosne, a vidljivi su i tragovi drugih udaraca.

Kako je izvijestila policija, sukob, odnosno masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo više osoba, dogodila se oko 22.45 sati sinoć. No, nakon dojave o tragediji, policija nije zatekla na mjestu događaja nikoga od sudionika događaja.

Tijekom dana nastavljaju istragu kako bi doznali tko je sudjelovao u tučnjavi i tko je ubio 50-godišnjaka.

Zidarević je živio u obiteljskoj kući u Belaju s godinu dana mlađim bratom. Živio je od socijalne pomoći.

– Ostali smo šokirani kad smo čuli da je netko ubio Ivana. Činjenica je da je znao ponekad popiti, ali je inače bio jako dobra osoba, pomagao je svima u kućanskim poslovima, znao je raditi sve, od cijepanja drva do postavljanja pločica i nikome nije odbio pomoći. Nikada se nije ni svadio ni tukao i zato nam nije jasno kome bi Ivan mogao smetati – kažu šokirani susjedi.

Inače, priča se po mjestu da su u sukobu sudjelovali Romi koji su došli s dva vozila kobne večeri na parkiralište kafića, ali službene potvrde toga nema. Policija čitavu noć i dan pretražuje mjesto i traga za predmetom kojim je netko Ivanu zadao više rana na glavi. Neslužbeno, neki pričaju i da postoji mogućnost da je Ivan zapravo ubijen iz pištolja za kojim navodno i policija traga. Istraga traje i nitko zasad još nije uhićen niti se zna tko je ubojica.

>> Svezali ga i ugušili zbog 4000 kn

>> Muškarci silovali mentalno zaostalu djevojku, a baka ubila troje novorođenčadi

Komentara 15

LU
Lujo123
08:02 27.01.2016.

Ajmo se kladiti kak bu ispalo da su se mlatili pripadnici cijenjene nacionalne manjine romi (u mojem selu ih zovu cigani) koje naše bajne novine uporno nazivaju hrvatima kad u belom svetu delaju svinjarije!!

SC
schwertransport
07:38 27.01.2016.

A su morti ganci se obracunali

HB
hr_bombarder
08:26 27.01.2016.

Ima li tamo srba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije