Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

U Gospiću se ubila djevojčica

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.01.2015.
u 19:32

Djevojčica je oko podneva otišla prošetati psa i nije se vratila kući.

Prvoga dana 2015. godine 14-godišnja Gospićanka počinila je samoubojstvo vješanjem. Djevojčica je oko podneva otišla prošetati psa i nije se vratila kući.

Oko 15 sati otac je prijavio nestanak, a dva sata kasnije njezino beživotno tijelo pronađeno je iza jednog ugostiteljskog objekta u naselju Kaniža Gospićka.

Kako doznajemo, djevojčica je voljela glazbu, svirala gitaru te je na natjecanju mladih talenata "Prvi pljesak", održanom prije tri tjedna u Gospiću, i pobijedila. Policija nije željela iznositi detalje ovoga slučaja. Kazali su da je očevid još uvijek u tijeku te da nema sumnji u kazneno djelo.

>>Kod Solina pronađena dva mrtva mladića. U Međimurju preminuo 17-godišnjak

Ključne riječi

Komentara 27

JW
JW
20:18 01.01.2015.

ne mogu ni pojmiti koji to događaji,okolnosti dovedu do nečega ovakvoga,kolika to samo patnja mora biti da si dijete oduzme život..prestrašno,jadna curica..

JE
jedna
20:06 01.01.2015.

strasno ,strasno

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
20:58 01.01.2015.

Nešto joj se moralo dogoditi, unutar kuće ili vani u društvu, da si oduzme život!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije