Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao 9. travnja

Teška potraga HGSS-a: Starca pronašli mrtvog na stijenama u šumi

Foto: HGSS
1/3
14.04.2014.
u 13:00

U policiji kažu kako zasad nema nikakvih sumnjivih okolnosti vezanih za smrt starca

Članovi Hrvatske gorske službe spašavanja stanica Varaždin i Krapina te dva tima s potražnim psima iz Zagreba i Orahovice, pripadnici DVD-a Donja Višnjica, policija i mještani danima su tražili 72-godišnjeg starca iz Donje Višnjice čiji je nestanak 9. travnja prijavila obitelj. Na kraju su nesretnog Višnjičanina u subotu pronašli mrtvog u kanjonu Mala Sutjeska u šumovitom i stjenovitom području brda Kukelj kod Višnjice.

Kako kažu u policiji, obitelj se zabrinula nakon što se starac u večernjim satima nije vratio kući i nakon što su prijavili nestanak, policija je odmah krenula u potragu. Kako starcu nije bilo traga, a posljednji put je viđen kako odlazi u šumu, policija je u petak 11. travnja u potragu uključila i varaždinsku stanicu HGSS-a.

– Prema informacijama dobivenim od obitelji nestalog i policije u petak poslijepodne započeta je pretraga užeg područja brda Kukelj i sela Galinci, no potragu smo prekinuli oko osam navečer jer je pao mrak – kazao je voditelj varaždinske stanice HGSS-a Ivica Sever dodavši kako su se idućeg jutra u potragu uključili i članovi krapinske stanice HGSS-a, timovi s potražnim psima iz stanice Zagreb i Orahovica i jedan mještanin sela Galinci.

– Negdje dva i pol sata nakon početka potrage, pronašli smo čovjeka, ali je on nažalost već bio mrtav. Nakon obavljenog policijskog očevida tijelo je mariner nosiljkom prevezeno do sela Fokci i predano mrtvozorniku – kazao je Ivica Sever, dodavši kako je potraga bila komplicirana i teška i na izrazito nepristupačnom terenu.

U policiji kažu kako zasad nema nikakvih sumnjivih okolnosti vezanih za smrt starca, no više će se znati nakon obdukcije koja će biti izvršena tijekom današnjeg dana na nalog dežurnog državnog odvjetnika.

>> Spašen stariji muškarac nakon što je pao i danima ležao ozlijeđen u šumi

Ključne riječi

Komentara 1

CA
cro army
14:49 14.04.2014.

Pocivao u miru a sigorno je jadan imo predobru djecu cim ga je ovo natjeralo da ovako skonca zivot,sad ce se glumci rasplakat i imovinu razdijelit zelim im istu sudbinu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije