Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I DJECE

Teška nesreća kod Šibenika: Ozlijeđeno 7 osoba, od kojih 5 Poljaka

Teška nesreća kod Šibenika
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/11
22.06.2016.
u 17:17

Kako se doznaje, u sudaru su ozlijeđeni svi putnici iz oba automobila, a među ozlijeđenima ima i djece

Sedam osoba, od kojih je petero Poljaka, ozlijeđeno je danas rano popodne u sudaru osobnog vozila šibenskih registracijskih oznaka i poljskog kamp-automobila na županijskoj cesti u općini Bilice, kod naselja Lugovići.

U automobilu šibenskih registracijskih oznaka su bile dvije osobe, a u kamp-vozilu peteročlana obitelj iz Poljske. Kako se doznaje, u sudaru su ozlijeđeni svi putnici iz oba automobila, a među ozlijeđenima ima i djece. Prevezani su u šibensku bolnicu.

Policija nije dovršila očevid pa još nisu poznati uzroci sudara. Očevici navode kako je došlo do izravnog sudara poljskog i šibenskog vozila.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

>> Nakon što se sam predao, odbjeglom vozaču određen istražni zatvor

Komentara 3

OB
ObrenM
18:44 22.06.2016.

Cesta uska, brzo se vozi-refleksi upitni.Inace je poznato da Poljaci, Madjari, Bugari, Rumunji se generalno ne mogu podiciti nekom voznjom.O ovom slucaju ce zadnju imati sudac istrazitelj pa ce mozda naci da je krivica obostrana ili da ju je skrivio nas vozac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije