Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvava pljačka

Štrk je pucao i na mene jer sam sabotirao pljačku

Presuda Ivici Štrku i Ivanu Boršiću
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
30.09.2014.
u 00:02

Obrane svih optuženika na koncu su prigovorile istinitosti cijelog iskaza Ivana Boršića

Odgovarajući na pitanja branitelja i sutkinje, Ivan Boršić danas je na zagrebačkom Županijskom sudu završio svjedočenje na suđenju optuženima za krvavu pljačku Fine u rujnu 2005., kada su ubijena dva zaštitara. U jednom trenutku, među ostalim, kazao je kako je on osobno sabotirao planiranu pljačku blindiranog kombija Fine sa 20 milijuna kuna, a upravo to, po njemu, bio je razlog što je Ivica Štrk u prosincu 2010. pucao na, kako je Boršić kazao, Antu Rosu i njega.

Boršić je inače zbog poticanja Štrka na Rosino ubojstvo osuđen na dvije godine zatvora, no pričajući jučer o tom događaju, kazao je i da je i on trebao biti žrtva. Na te njegove riječi reagirao je Roso kazavši: – Zapričavao me dok mi je drugi pucao u glavu!

Obrane svih optuženika prigovorile su istinitosti cijelog Boršićeva iskaza.

>> Krvava pljačka Fine: U vreći krumpira nosili mu 300.000 kuna plijena

>> 'Rosin kurir prijetio je da će mi zaklati dijete'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije