Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskokova akcija

U Metkoviću uhićeni čelnici HSP-a: Pokušali reketariti Jamba?

jambo
Goran Jakuš/Pixsell
23.10.2012.
u 19:11

Neslužbeno, prijavio ih je metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo zbog pokušaja "reketarenja"

Ivica Volarević, predsjednik HSP-a Metković, Ivica Kaznačić, predsjednik HSP-a Dubrovačko primorje i Vlado Nikolić, javni bilježnik iz Metkovića uhićeni su tijekom dana. Riječ je o akciji policijskog Uskoka, a sva trojica nakon uhićenja prebačeni su u Zagreb.

Kriminalistička obrada je u tijeku pa službenih informacija nema. Navodno ih sumnjiče za udruživanje radi stjecanja nepripadajuće imovinske koristi. Neslužbeno, prijavio ih je metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo zbog pokušaja "reketarenja".

Kako su uhićeni visokopozicionirani HSP-ovci iz Dubrovačko-neretvanske županije, za komentar smo zamolili Danijela Srba, čelnika stranke.

– Poznajem Volarevića. Koliko znam, riječ je o osobnim poslovnim odnosima koje imaju s gradonačelnikom Jambom. Njihovo uhićenje nema veze s politikom – rekao je Srb.

>>Jamba prijavili DORH-u zbog ratnog profiterstva

Komentara 15

SL
slavicabosnjak317
19:23 23.10.2012.

Ne podržavam reketarenje ali ni Jambo nije svetac.Samo da se malo zagrebe svašta bi se našlo.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:23 23.10.2012.

Samo takvi su kod Đapića ostali.Pošteni su odavno kod Ruže.

OB
-obrisani-
19:20 23.10.2012.

od kud im rakete da obore djambo-djeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije