Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preskupa masaža

Starici u Rovinju prevarantski par ukrao ušteđevinu

policija
ilustracija
09.10.2014.
u 15:31

Muškarac i žena su starici ponudili besplatni masažer i masažu

Policija traga za nepoznatim parom koji je u ponedjeljak u Rovinju u stanu u Ulici Trevisol prevario 85-godišnju ženu od koje su ukrali nekoliko desetaka tisuća kuna.

Muškarac i žena su oko 11 sati starici koja im otvorila vrata ponudili besplatni masažer i masažu pa ih je ona pustila u svoj stan. Za vrijeme dok je žena masirala staricu muškarac je obišao stan i uzeo novac koji je pronašao pa su s plijenom napustili stan. Starica je kasnije primijetila da nema novca i prevarantski par koji je iskoristio njenu nemoć i nepažnju  prijavila policiji.  

Iz policije ponovno podsjećaju da ovo nije jedini slučaj iskorištavanja starijih i nemoćnih osoba i upozoravaju građane, osobito starije dobi, da pripaze koga puštaju u kuću.

>> Lažni policajci umirovljeniku iz stana odnijeli 150.000 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije