Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gađao u brod

Spor oko koncesije? Nakon svađe pucao na rivi u Tisnom

pištolj
Ivica Galović/PIXSELL
16.06.2015.
u 11:41

Navodno je taj poduzetnik nakon svađe s drugim koncesionarom oko iznajmljivanja brodova otišao kući po pištolj i pucao u brod

Šibenska policija uhitila je 32-godišnjaka koji je jučer pucao na rivi u Tisnom.

Navodno je taj poduzetnik nakon svađe s drugim koncesionarom oko iznajmljivanja brodova otišao kući po pištolj i pucao u brod muškarca s kojim se sukobio.

Istraga je u tijeku, a policija, kako nam je rekla glasnogovornica Marica Kosor, 32-godišnjaka istražuje zbog sumnje u kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom.

>>Pucnjava u obiteljskoj kući: Ranjeni mladić sudjelovao u bizarnoj krađi autobusa

>>Kradljivca busa iz pištolja ranio prijatelj

Foto: Alcatel

Komentara 2

FR
franjo
12:37 16.06.2015.

Škrti boduli ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije