Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaton doli

Slovački motociklist (26) poginuo nakon što se zabio u auto iz suprotnog smjera

policija
25.08.2015.
u 09:03

Putnica iz automobila, 57-godišnja državljanka Češke prevezena u dubrovačku bolnicu gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak 24.kolovoza, oko 14.05 sati na državnoj cesti D-8, u blizini mjesta Zaton Doli, jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je lakše ozlijeđena.

Slovački državljanin (26) vozio je motocikl u smjeru graničnog prijelaza, te je prešavši na suprotnu kolničku traku udario u automobil, čeških nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnji državljanin Češke. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, dok je putnica iz automobila, 57-godišnja državljanka Češke prevezena u dubrovačku bolnicu gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Za vrijeme trajanja očevida ove prometne nesreće, kojim je rukovodio nadležni državni odvjetnik, promet na tom dijelu ceste je bio zatvoren te se za osobna vozila odvijao alternativnim pravcima.

>> Mladić (17) zvao hitnu i lažno prijavio nesreću

>> Kod Pakoštana poginuo 29-godišnji motociklist iz Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije