Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrava kod Vrbovca

Policija nakon godinu i pol pronašla tijelo ubijenog muškarca

policija
Foto: Borna Filić/PIXSELL
03.04.2015.
u 20:12

Prema sumnjama policije, M. O. je u dogovoru s N. K. žrtvu nekoliko puta udario sjekiricom u glavu

Zagrebačka policija u četvrtak je pronašla tijelo I. K. (41) koji je ubijen još 24. studenog 2013. godine u Dubravi kod Vrbovca. Njegovo su ubojstvo, kako se sumnja, isplanirali supruga, 35-godišnja N. K. i radnik M. O. (26) koji je živio s bračnim parom. Kao motiv ubojstva navode se međusobno narušeni odnosi. Prema sumnjama policije, M. O. je u dogovoru s N. K. žrtvu nekoliko puta udario sjekiricom u glavu.

Tijelo I. K. potom je premjestio u podrum gdje mu je plinskim pištoljem u glavu ispalio nekoliko hitaca, a na koncu ga je i nekoliko puta ubo nožem. Supruga ubijenog i radnik tijelo su potom prevezli do napuštenog imanja na području Vrbovca i bacili ga u bunar.

Ne zna se kako je upravo sada policija razriješila ovo stravično ubojstvo. Osumnjičeni za ubojstvo predani su pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljeni.

>> Sjekirom udarao psa, a ukućanima prijetio ubojstvom

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:20 03.04.2015.

Nakon svega urađenog su još i ispalili par hitaca iz plinskog pitolja u glavu da ga dokrajče...pa ono zbilja humano od monustruma

LA
LANA555
23:35 03.04.2015.

Pohvala policiji.bolje ikad nego nikad dobro da su ga pronasli super

KR
krokodil677
08:59 04.04.2015.

Pohvala policajcu od kojeg je krenulo rješavanje slučaja.Bravo B.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije