Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autom u zid

S dvogodišnjom kćeri vraćala se kući i obje su poginule u nesreći

nesreća
Foto: Pixsell/Facebook
1/4
30.05.2014.
u 09:39

Putovale su iz Graza u Ludbreg. Martina Tečić zaspala je za volanom

Martina Tečić (35) i njezina dvogodišnja kćerkica Faith (u prijevodu Vjera, nap. a.) poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći na četvrtak u 1.25 sati u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu nedaleko od Ludbrega.

Otvarali novu podružnicu

Teško je ozlijeđena i majka poginule vozačice, odnosno baka dvogodišnje djevojčice Ruža Tečić (62). Kako smo doznali od shrvanih prijatelja i susjeda, Martina se kobne noći s kćeri i majkom vraćala u Ludbreg iz Graza gdje je živjela i radila još od završetka srednje škole.

Martina se u Grazu i zaljubila i udala, a posljednjih je mjeseci sa suprugom Lucianom, inače Etiopljaninom kojeg zovu Lucky (u prijevodu Sretan, nap. a.), planirala povratak u rodni kraj. Austrijska tvrtka u kojoj je radila planirala je, naime, otvoriti podružnicu na varaždinskom području pa je Martina posljednjih nekoliko mjeseci živjela na relaciji Graz – Zagreb – Ludbreg gdje je i unajmila stan.

– Ona se tako veselila povratku kući. Veselila se i 20. obljetnici završetka osnovne škole koju je s kolegama trebala proslaviti u lipnju, a ovo što se dogodilo jednostavno je prestrašno i nemam riječi – kazala nam je jedna Martinina prijateljica.

Prema neslužbenim podacima uzrok strašne tragedije najvjerojatnije je umor. Martina je zadrijemala za volanom. U blagom lijevom zavoju u Bartolovcu sletjela je s ceste i prednjim dijelom vozila udarila u metalnu nadstrešnicu autobusnog stajališta, a nakon toga i u zid zgrade.

Bolan urlik susjedstvom

Od težine ozljeda Martina i kćerkica Faith poginule su na licu mjesta, a teško ozlijeđenu baku Ružu djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezli su u varaždinsku Opću bolnicu gdje su joj odmah operirane obje natkoljenice. U bolnici nisu željeli davati nikakve prognoze.

– Višestruki prijelomi uvijek su vrlo ozbiljni – kratko su nam kazali jučer u varaždinskoj Općoj bolnici.

Do Martinina oca Pere Tečića jučer nismo uspjeli doći, ali od susjeda smo doznali da, kada ga je policija u četiri ujutro obavijestila o tragediji, susjedstvom se prolomio bolan urlik. Uz njega je u noći  bio i uplakani Martinin brat Mario, dok je Martinina starija sestra Maja u Austriji.

– Velika je to tragedija, svi smo u šoku i suosjećamo s obitelji Tečić – rekli su nam jučer susjedi također shrvani tragedijom koja je pogodila ovu obitelj.

Komentara 16

19
1977te
09:56 30.05.2014.

Pokoj im vječni i sućut obitelji..mada ovo je prestrašna tragedija i nezamislivo mi je s kolikom boli ta majka, pa i čitava obitelj,a posebno otac toga maloga anđela uopće moraju da se suoče...ne daj Bože nikome!

Avatar tiktak
tiktak
09:52 30.05.2014.

kakva tragedija sućut obiteljima ,počivali u miru božjem

DU
Deleted user
10:16 30.05.2014.

Prestrašno, uz jednu napomenu da mlađi ljudi precjenjuju svoje mogućnosti u upravljanju vozilom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije