Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija utvrdila

Puknuće gume uzrok prometne nesreće na A1 kod Karlovca u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

prometna nesreća
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
08.04.2016.
u 09:33

Vozač Mazde i još jedan putnik (42) u vozilu, zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su u karlovačkoj Općoj bolnici.

Karlovačka policija objavila je nakon provedenog istraživanja kako je upravo puknuće gume na vozilu dovelo do prometne nesreće koja se u četvrtak u 16.47 sati dogodila na autocesti A1 kod čvora Karlovac.

Mađarski vozač (44) mazde pick-up iz tog je razloga izgubio kontrolu nad vozilom koje je udarilo u zaštitnu ogradu autoceste i rasvjetni stup, te je nakon prevrtanja završilo na krovu. Pritom su iz vozila ispale dvije osobe. Od jačine udarca 29-godišnji Mađar ispao je iz vozila i završio na suprotnom kolničkom traku kada je na njega naletio teretni automobil daruvarskih registarskih oznaka kojeg je iz suprotnog smjera vozio 45-godišnjak.

Uslijed udarca 29-godišnji Mađar je preminuo. Vozač Mazde i još jedan putnik (42) u vozilu, zadobili su teške tjelesne ozljede i zadržani su u karlovačkoj Općoj bolnici.

Policija napominje da moraju utvrditi uzrok pucanja gume. 

>> Mazda mađarskih registarskih oznaka sletjela s ceste i udarila u ogradu, poginuo muškarac koji je ispao iz vozila 

>> Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Zagrebu

Komentara 3

AD
adrian1
10:41 08.04.2016.

jesu bili vezani ovi što su ispali?

AJ
ajetodoo
12:24 08.04.2016.

Je li i Mađar imao daruvarske tablice?

UN
unbekant
09:03 09.04.2016.

Prvog momenta nesrece,je pisalo u vl,da su imali keramicke plocice u autu,a koliko je "tona"bilo tih plocica,pa normalno je da pod brzinom od cca 170-180 dolazi do zagrijavnja guma,i da pod velikim teretom moze doci do puknuca gume,treba procjeriti teret,brzinu,ii naravno zasto niko ne spominje,zasto su ti jadni ljudi "ispali"iz mazde,zsato sluze sigurnosni pojasevi,znaci apsolutna krivica je na soferu,steta je ljudskog zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije