Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna nesreća

Mazda mađarskih registarskih oznaka sletjela s ceste i udarila u ogradu, poginuo muškarac koji je ispao iz vozila

nesreća A1
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/6
07.04.2016.
u 21:20

Dvojica muškaraca ispala su iz vozila, a jedan od njih, najmlađi od trojice, završio je na suprotnom kolničkom traku, gdje ga je pregazio automobil. Zbog toga je promet bio zaustavljen u oba smjera više od četiri sata

Jedan je muškarac poginuo, a dvojica su teško ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 16.45 sati dogodila na čvoru Karlovac autoceste Zagreb – Karlovac.  

Do nesreće je došlo nakon što je vozač zbog puknuća zadnje desne gume izgubio kontrolu nad pick-upom Mazda mađarskih registarskih oznaka. Vozilo je potom sletjelo s ceste i udarilo u zaštitnu ogradu koja je od siline udarca probijena.

Dvojica muškaraca ispala su iz vozila, a jedan od njih, najmlađi od trojice, završio je na suprotnom kolničkom traku, gdje ga je pregazio automobil. Zbog toga je promet bio zaustavljen u oba smjera.

Muškarci su išli prema Jadranu. Vozilo je završilo na krovu i posve je uništeno, a bilo je puno pločica, ljepila i boja koji su se rasuli po cesti.

Brojni očevici ove stravične prometne nesreće kod Karlovca kažu nam kako su žurne službe došle ubrzo nakon dojave o nesreći, a očevici su za to vrijeme pokušali pomoći putnicima iz razmrskanog vozila koji se nakon udarca u zaštitnu ogradu i stup nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu. Karlovački vatrogasci iz uništenog vozila izvukli su trećeg putnika za čiji se život bore liječnici karlovačke Opće bolnice kao i za život Mađara koji je također ispao iz vozila i pao uz rub suprotnog prometnog traka, te je davao znakove života. Navodno je putnik koji je poginuo u naletu drugog vozila na suprotnom prometnom traku, najmlađi od njih, mlađi od 20 godina. Očevid će utvrditi detalje tragedije.

Zbog probijanja ograde promet na autocesti A1 promet je bio obustavljen u oba smjera do 21:10 satiizvijestio je HAK. Zbog obilaska državnom cestom DC1 između Zagreba i Karlovca u oba smjera, osobito između Jastrebarskog i Karlovca gdje se mjestimice vozi u koloni.

>>Teško ozlijeđena 17-godišnja djevojka pri slijetanju vozila u provaliju

>>Sletio s kolnika i udario u drvo, preminuo na mjestu

Komentara 10

MA
maximinimax
19:45 07.04.2016.

Najvjerojatnije pretovar, protektirane gume i brzina.

IP
ispeci.pa.reci
20:34 07.04.2016.

pretovar je sigurno,nebrojeno puta vidio kako stražnji kraj se doslovno vuče po podu

Avatar babas
babas
20:22 08.04.2016.

Od pucanja zadnje gume se ne gubi tako lako kontrola nad vozilom,znam iz vlastitog iskustva. Ovdje se radi i o pretovarenom vozilu,i o neprilagađenoj brzini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije