Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Satima pregovarali

Nastrijelio policajca i njegovu suprugu pa presudio sebi

Napadač u Pavlovcima nastrijelio dvoje ljudi
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
24.02.2015.
u 14:27

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske tvrdi kako je nastrijeljeni muškarac pravosudni policajac kojem je napadač, bivši istražni zatvorenik, već prije prijetio

Muškarac i žena ozlijeđeni su u pucnjavi koja se jutros oko 8 sati dogodila u Pavlovcima pokraj Brestovca.

Kako javlja policija, napadač se potom zatvorio u obiteljsku kuću koju su opkolili specijalci, a nakon dugotrajnih pregovora, doznaje se kako je izvršio samoubojstvo.

– Oko 13.10 u kući u koju se zatvorio I. D. čuo se pucanj. Policija je ušla u kuću i pronašla njegovo tijelo. Mrtvozornica je konstatirala smrt – potvrdila je za 034portal Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Napadač je, prema pisanju portala 034portal.hr navodno bivši zatvorenik koji je upucao dvoje supružnika. Oboje ranjenih su u šok-sobi. Žena ima prostrelnu ranu ramena, a muškarcu je propucan trbuh. Oboje su u bolnici s teškim ozljedama, no izvan životne opasnosti. Napadač je također iz Pavlovaca i poznat je policiji.

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske tvrdi kako je nastrijeljeni muškarac pravosudni policajac Željko V. kojem je napadač, bivši istražni zatvorenik, već prije prijetio. Činio je to i tijekom boravka u zatvoru, poručuju, o čemu je obaviještena policija i sud koji ga je pustio na slobodu krajem siječnja ove godine.

Od 7.52 sati, državna cesta D-38 u mjestu Brestovac zatvorena je. Stoga policija moli građane za razumijevanje te da se koriste alternativnim pravcem Požega – Velika Pasikovci – Pakrac i Brestovac – Nova Gradiška – Okučani – Pakrac.

>> Ubojstvo u Zlataru: Muž upucao nevjenčanu suprugu u glavu nakon svađe

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
10:11 24.02.2015.

Pa nek se ozlijedi, da je pošten ne bi bio u zatvoru, a sad će opet u zatvor o mom i vašem trošku i još tražiti nekakva svoja ljudska prava. Nekada je bolje da si ljudi sami presude.

SI
sinisas3
10:00 24.02.2015.

Sad će dovesti pregovarača koji bi trebao isposlovati s njim mirnu predaju, umjesto da mu dečki iz Lučkog ulete.

YB
ybro
10:40 24.02.2015.

Pa neka ga se "odbarikadira" RPG-om ili bazukom...od smrada ionako nikakve koristi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije