Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kući

Ubojstvo u Zlataru: Muž upucao nevjenčanu suprugu u glavu nakon svađe

zlatar
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/6
16.12.2014.
u 07:07

Vidno pijani B.B. ubrzo je uhićen, a policijski očevid još uvijek traje

U Zlataru je tijekom noći 60-godišnji B. B. hicem iz vatrenog oružja u glavu upucao nevjenčanu suprugu B.P. (57).

Kako doznajemo, par je živio zajedno 20-ak godina u obiteljskoj kući u Vinogradskoj ulici, a ubojstvu je prethodila svađa.

Vidno pijani B.B. ubrzo je uhićen, a policijski očevid još uvijek traje.

>> Ubio oca: Psovao mi je majku i napao me nožem, samo sam se branio

Ključne riječi

Komentara 21

SA
samoborka
08:54 16.12.2014.

U barem 90% ovakvih slucajeva je rijec o nevjencanom paru i pijanom muskarcu. A to govori da ovakva ubojstva nisu stvar svadje i trenutka nego su posljedica visegodisnjih losih i poremecenih odnosa doticnih parova. ZENE..nece vas zastititi ni 500 raznih policija, ako same necete razmisljati svojom glavom! A to znaci; klonite se kao vrag tamjana veza s muskarcima sklonim alkoholu, iz kuce selite Odmah cim vidite da je doticni postao agresivan prema vama u smislu vrijedjajucih rijeci i prijetnji, ne cekajte kraj i batine! Ne sutite, nego se obracajte za pomoc svima redom, od poznanika, susjeda, obitelji, policiji, Netko ce vam sigurno pomoci! Ne zavaravajte se nego djelujte, Na Vrijeme!

Avatar mlijeko
mlijeko
07:58 16.12.2014.

Kada obiteljski nasilnik dobije nepravomoćnu presudu on se slobodno šeta dok viši sud ne potvrdi presudu. I onda se u tome vremenu obično dogode razni zločini, a suci umjesto da takve predmete rješavaju odmah puste si na volju par mjeseci......

Avatar WindFucker
WindFucker
08:27 16.12.2014.

Bilo bi čudno da Zagorac nije bio pijan... Osim toga, sva ubojstva kao proizvod nasilja u obitelji opravdavaju se alkoholom. Zašto se alkoholizam ne liječi, pogotovo u slučajevima obiteljskog nasilja? Osobu koja vrši obit. nasilje pod utjecajem alkohola treba barem uvjetno kazniti u smislu (ako te se u godinu dana zatekne pijanog, ideš odmah u zatvor/na liječenje, itd), te ne smiješ boraviti u kućanstvu sa ostatkom obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije