Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava kod vrgorca

Provalio u grobnicu i pokojniku izvadio zlatne zube

groblje (1)
Martina Popovčić/PIXSELL
22.03.2013.
u 10:57

Vrgorački kraj zgrožen: Nekada je bio mladi ratnik, danas ima problema s drogom i zakonom

Vrgorački kraj zgrožen je slučajem iz sela Kljenak gdje je tridesetosmogodišnji mještanin V.J. na mjesnom groblju nasilno otvorio jednu grobnicu te pokojniku izvadio zlatne zube! Iako je otvorio više mrtvačkih sanduka, oskrvnuo je jedno tijelo. Užasnuta obitelj prijavila je slučaj koji se dogodio u noći sa 16. na 17. ožujka policijskoj postaji Vrgorac čiji su službenici vrlo brzo ušli u trag počinitelju.

- Užas! Usred noći doći na groblje, otvarati grobove i mrtavcima vadit zube. To je za ludnicu, a ne za zatvor! - komentiraju Vrgorčani koji dobro poznaju čovjeka o kojem je riječ.

Navodno je sudionik Domovinskog rata, koji se nakon demobilizacije nikada nije uspio prilagoditi i uklopiti u normalan život. Odao se teškim drogama te mu ovo nije prvi problem sa zakonom.

-Žao mi ga je. Bio je dobar momak. Otišao je u rat vrlo mlad, nije bio ni punoljetan, imao je možda tek 16-17 godina. Svima je bio simpatičan, suborci su ga voljeli. Poslije je pokušao riješiti vojnu mirovinu, a je li uspio, ne znam. Upao je u narkomansko društvo, hoda okolo po Makarskoj, krade. Sigurno je bio u teškoj heroinskoj krizi kada je otvarao grobove u svom selu i čovjeku čupao zube. Grozno! - ispričao nam je jedan bivši suborac tridestosmogodišnjaka koji je kazneno prijavljen za povredu mira pokojnika i predan policijskom pritvorskom nadzorniku. Ispitat će ga Županijski državni odvjetnik u Dubrovniku.

>>Tražeći plijen pljačkaši grobova razbacali tijela majke i kćeri

 

Komentara 2

PE
pejok
11:11 22.03.2013.

Ludjake u ludnicu

CH
Charlemagne26
11:15 22.03.2013.

Da, stvarno, te grobnice koje se ne zele otvoriti na "Sezame, otvori se"... Inace, mir pokojnika ne moze nista poremetiti (sto je odlicno!), pa je ta formulacija o remecenju mira nebulozna. Ovdje se radi o unistavanju privatne imovine, skrnavljenju lesa i kradji zlata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije