Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod kutine

Autom sletio s ceste i udario u stablo. Dvoje mladih poginulo

Kutina,prometna nesreća
Foto: Rudolf Krznarić
1/3
31.05.2014.
u 11:12

Neprilagođena brzina odnijela je dva mlada života. Poginuli su 24-godišnji vozač i 25-godišnja suvozačica u Hondi

U petak, oko 23,30 sati dogodila se stravična prometna nesreća na staroj cesti Kutina - Banova Jaruga u naselju Husain, nadomak Kutine, u kojoj su smrtno stradali mladić S.S. (24) iz Stupovače i djevojka S.B. (25) iz Kutine.

Osobno vozilo Honda kojim je upravljao S.S. (24) iz Stupovače kretalo se prema Ilovi i najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine vozilo je zahvatilo desnim kotačem bankinu. Kako vozač više nije imao kontrolu nad upravljačem, vozilo se zarotiralo i lijevom stranom udarilo snažno u lipu pored prometnice. Nalet vozila na lipu bio je strahovit, pa se Honda praktički omotala oko drveta. Uslijed snažnog udarca mladić S.S. i djevojka S.B. poginuli su na mjestu nesreće, ustvrdila je liječnica Hitne medicinske pomoći iz Kutine. Da bi unesrećene izvadili iz automobila vatrogasci su koristili škare i alat za razvlačenje lima, kazali su Milan Podhraški i Zoran Kramarić, koji su unesrećenima među prvima pokušali pomoći.

Budući je mladić iz Stupovače, naselje prema Garešnici, a djevojka iz Kutine, kamo su krenuli i sa kojom namjerom nismo uspjeli doznati. Inače, na tom dijelu prometnice, blagi zavoj i nizbrdica, dogodilo se već više težih ili lakših nesreća, priča Drago Viček koji je čuo strašan udarac, pa je krenuo na cestu da vidi što se dogodilo. I drugi stanovnici u ulici Petra Zrinskog odmah su dolazili do mjesta nesreće da bi pomogli stradalima, ali nažalost mogli su samo primijetiti da je osobno vozilo Honda potpuno uništeno i da u vozilu nitko ne zapomaže, jer su oboje mladih ljudi bili nažalost mrtvi.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Kutine, a za vrijeme očevida promet ulicom Petra Zrinskog, odnosno Kutina- Banova Jaruga bio je obustavljen.

Tijela poginulih prevezena su u sisačku Opću bolnicu, gdje će biti napravljena obdukcija.

>>S dvogodišnjom kćeri vraćala se kući i obje su poginule u nesreći

Komentara 8

GO
gogs0302
12:45 31.05.2014.

Sućut obitelji. Ali ne voze samo mladi brzo i neodgovorno. Tajkun Mačešić /43 god./ sa 1,89 al.velikom brzinom prošao je na crveno i usmrtio mladića od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja, mladić ni jedan. Moć i bogatstvo Mačešiću su uvijek pomagali, pa naravno i na sudu. Sutkinja P.Kaleb nagradila ga je 2 god.zatvora, a min.je 3. Zanima me koliko dana Mačešić bude proveo u zatvoru?

GL
gigi.lamorozo.9
09:33 31.05.2014.

Nažalost svaki vikend se dešavaju strašne nesreće gdje se gube mladi životi, da li je moguće tome stati na kraj.sućut obitelji.

JO
jole25
21:33 31.05.2014.

daj ohladite sa tim glupim komentarima,sad vise nije bitno koliko se je vozio sad ga vise nema,tako da vi koji pljujete po njemu,to se moze dogoit bilo kome iz vase porodice,bratu ili sestri,e kad se to ona dogodi onda sute ,svi smo mi dok smo bili mladi stisli papucicu gasa,ali imali smo srece da se nikad nije nista dogodilo,a vidis njemu se je dogodilo,tak da nemojte krivit nikoga danas sutra ce se nekom od vas to dogodit isto,to se nikad nezna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije