Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istekle maksimalne 3,5 godine

Petar Ćosić na slobodi, suđenje za šverc 339 kg kokaina opet odgođeno

Kokain
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL
11.11.2014.
u 15:04

Na ročište u utorak nije došao branitelj Manuela Vulića pa sudac Zoran Kežić nije imao izbora osim odgoditi ga, a Vulića kazniti sa 7000 kuna.

Petar Ćosić nakon tri i pol godine u istražnom zatvoru od utorka je na slobodi, a suđenje protiv njega i petorice njegovih suradnika, zbog krijumčarenja 139 kg kokaina iz Brazila, vrijednog 12,8 milijuna eura, još nije kako treba ni započelo.

Na ročište u utorak nije došao branitelj Manuela Vulića pa sudac Zoran Kežić nije imao izbora osim odgoditi ga, a Vulića kazniti sa 7000 kuna.

S obzirom da Ćosiću za tjedan dana istječe maksimum koji smije biti zadržan u istražnom zatvoru, a sljedeće ročište zakazano je za veljaču, Kežić je ocijenio kako njegovo zadržavanje još tjedan dana nema smisla.

- Možemo raspravljati o svim dijagnozama koje smo ovdje čuli – rekao je Kežić ljutit na brojne odgode te je najavio kako će sud poduzimati sve zakonom propisane mjere kako bi optuženici i njihovi branitelji dolazili na zakazana ročišta.

Zbog brojnih odgađanja, u veljači suđenje počinje iz početka.

>>Pavasović: Putovao je svijetom radi kupnje odjeće, ne šverca kokaina

Komentara 1

CA
campa
17:24 11.11.2014.

Podmazalo se.A ima se i od čega.Još jedna burleska Hrvatskog pravosuđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije