Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN

Nijemac po 'Dalmatini' jurio 253 km/h

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
02.09.2015.
u 11:19

Vozač je kažnjen novčanom kaznom i ne smije voziti u Hrvatskoj 3 mjeseca

Policija je jučer u 12.10 sati na autocesti A1 zaustavila 45-godišnjeg njemačkog državljanina kojemu je uređajem za mjerenje brzine "Traffivision" utvrđena brzina od 253 km/h, prenosi Glas Gacke.  

Vozač osobnog automobila zaustavljen je kod odmorišta Jadova u smjeru juga, gdje je brzina prometnim znakom bila ograničena na 130 km/h. Vozač je kažnjen novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B-kategorije na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 3 mjeseca.

>> Pijani vozači ubili 29 osoba

>> Ovaj spot protiv prebrze vožnje neće vas ostaviti ravnodušnima

Komentara 23

Avatar Dameanu
Dameanu
12:38 02.09.2015.

uh, al je kaznjen. sigurno ce se pokajati.

KO
komentant
12:28 02.09.2015.

Kad je već brzina u pitanju imam jedno pitanje, pa tko zna ispravan odgovor??? Naime vozio sam se obilaznicom grada Osijeka smjer Đakovo - Beli Manastir i tamo je postavljena kamera na jednom odvojku prema Čepinu. Ograničenje brzine u obae u oba smjera je 90 km/h. Registrirali su moju brzinu od 97 km/h, stiglo mi je pismo nadležne policije o kazni od 500 kn. Pa me zanima: ima li pri tome tolerancije i kolika je, te kolika je minimalna kazna za minimalno prekoračenje brzine. Hvala vam.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:51 02.09.2015.

Vožnja inicijacije u članstvo reformiranog HNS-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije