Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužen odvjetnik

Neubrojivi Zadro ubio mladića u kokainskoj psihozi

darko zadro
Slavko Midzor/PIXSELL
30.11.2011.
u 15:45

Odvjetnik, navodi zagrebačko tužiteljstvo, nije bio sposoban shvatiti značenje svojih postupaka ni vladati svojom voljom

Protiv odvjetnika Darka Zadre (47) podnesena je optužnica zbog ubojstva Jakše Denicha (32) u kladionici Fortuna na zagrebačkoj Trešnjevci, ugrožavanja života dviju osoba te posjedovanja 3,27 grama kokaina, nađenih kod njega dan nakon ubojstva.

Zadro se tereti da je 14. rujna u 12.24 sati, u neubrojivom stanju, u kokainskoj psihozi, ušao u kladionicu u Trakošćanskoj 2 te iz revolvera ubio Denicha, koji je ispunjavao listić. Ugrozio je život jedne zaposlenice te dostavljača robe, kojega je okrznuo hitac po ruci, a koji su bili u kladionici.

Zadro, navodi zagrebačko tužiteljstvo, nije bio sposoban shvatiti značenje svojih postupaka ni vladati svojom voljom.

Komentara 3

CH
chemica
19:32 30.11.2011.

Zato je onaj tko mu je prodao drogu savršeno dobro znao što radi, ali koga briga. Daš bolesniku drogu pod utjecajem koje ubije nevinog čovjeka i nikom ništa. Joj, ma što meni nisi nekog ubio. Dobro, to se samo tako kaže. Trebalo bi mi taman 30 sekundi da saznam ime dilera. Meni i mom švicarskom nožiću. Uvijek postoji u rezervi i nešto što se zove let lampa pa je bolje propjevati odmah. Što, gamad nas ubija, a mi bismo trebali biti normalni? Joj, pa on je bio \"neuračunljiv\". Mucica mala.

BA
BandaZG
19:43 30.11.2011.

Znači evo njega sutra opet na ulici dok u kokainskoj psihozi ubija novu žrtvu?

TH
thekurcula
23:05 30.11.2011.

Ne, zašto da se pusti na slobodu pa da opet nekog ubije. ovo samo znači da nije kriv za ubistvo jer nije vladao sobom ali zato što ne može da vlada sobom mora u zatvorenu psihijatrijsku ustanovu sve dok koncilijum psihijatara ne garantuje da će ubuduće vladati sobom. A to neće biti tako skoro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije