Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstruozan čin

Metkovac silovao 75-godišnju susjedu koja je nakon zločina preminula!

Metković policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
27.05.2015.
u 17:11

U baraci, u kojoj je starica sama živjela, tijekom očevida pronađeni su tragovi koji su istragu uputili prema 53-godišnjaku, kojega su pronašli i uhitili

Stravičan zločin dogodio se u Metkoviću! U noći s ponedjeljka na utorak 53- godišnji muškarac silovao je svoju susjedu, 75-godišnju staricu koja je nakon toga, preminula.

Policija je obavijest o pronalasku mrtvog tijela starije ženske osobe dobila 26.svibnja, oko 14.15 sati. U baraci, u kojoj je starica sama živjela, tijekom očevida pronađeni su tragovi koji su istragu uputili prema 53-godišnjaku, kojega su pronašli i uhitili.

Neslužbeno, odavno je poznat metkovskoj policiji zbog niza kaznenih djela s elementima nasilja. Bio je i u zatvoru zbog pokušaja ubojstva vlastite braće.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sumnjiči ga se da je tijekom noći s ponedjeljka na utorak provalio u kuću i počinio kazneno djelo silovanja na štetu 75-godišnjakinje, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu, a žrtva je, nažalost, preminula.

Osumnjičeni 53-godišnjak će u srijedu uz prijavu za teško kazneno djelo silovanja sa smrtnom posljedicom, biti predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

Bit će ispitan u četvrtak. Neslužbeno doznajemo kako na prvi pogled nije bilo evidentno da je žrtva preminula zbog kaznenog djela, ali sumnju je izazivalo što je u baraku bilo provaljeno, a novac nije bio ukraden. Kod osumnjičenika je pronađen žrtvin mobitel.

>> Kako je ubojica i silovatelj postao serijski pljačkaš

 

>> Svoju djevojku vezao za krevet, silovao je i sve to snimio kamerom

 

Ključne riječi

Komentara 10

OB
ObrenM
16:56 27.05.2015.

Ako je on stvarni pocinitelj zvjerstva dodijeliti mu najtezu kaznu. Steta sto nema smrtne kazne.Biti ce onih koji su protiv najteze kazne,ali da je nedaj Boze neko njihov nastradao od ove zvijeri ,promijenili bi retoriku.

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
22:22 27.05.2015.

Za smrt-nu kaznu!

TH
TheTomekEffect
18:50 27.05.2015.

Mislio sam da je Metkovac nekoga silovao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije