Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđeno

Motociklist poginuo, vozačica Dacie mu oduzela prednost

Hitna pomoć
Anto Magzan/PIXSELL
12.04.2014.
u 12:13

Motociklist Ivica Barišić (43) iz Zagreba preminuo je u prometnoj nesreći u Novakima Petrovinskim kraj Jastrebarskog.

Motociklist Ivica Barišić (43) iz Zagreba preminuo je u prometnoj nesreći u Novakima Petrovinskim kraj Jastrebarskog do koje je došlo u petak oko 17 sati nakon što mu je 43-godišnja vozačica Dacie Logan oduzela prednost.

Do nesreće je došlo kada se vozačica uključivala na glavnu cestu sa prilazne ceste benzinske postaje, a upravo u tom trenutku cestom je prolazio motociklist koji se nije uspio zaustaviti te je udario u njezino vozilo, pao sa motora i na mjestu preminuo. Iza preminulog Ivice Barišića u tom trenutku vozio se još jedan motociklist, 39-godišnji D. L., koji je zahvaljujući brzim refleksima uspio skrenuti ulijevo i izbjeći sudar.

U skretanju je proklizao i pao na travu pored ceste, te je prošao samo sa lakšim ozljedama, baš kao i vozačica Dacie Logan.

>>Tragedija u Osijeku: Vozačica (19) sletjela s ceste, prijateljica (22) poginula

Komentara 6

Avatar žič
žič
14:37 12.04.2014.

vozim se glavnom cestom,iz sporedne izlazi žena,doduše polagana ali bez zaustavljanja a ima tablu stop,krava drugačije ju ne mogu nazvati gleda desno umijesto lijevo,ima mobitel i razgovara,sam bog kaj nije nikoga bilo na drugom traku tak da sam nekak izbjegnul sudar,da sam imal priliku da ju primim,,zadavil bi ju,,a mobitel bi joj porinul u pi.....

CA
cro army
13:23 12.04.2014.

Prokleta bila i onaj tko joj je dao vozacku obitelji preminulog sucut !!!

MA
maaraa
13:50 12.04.2014.

motoristi se stvaraju na cesti za "treptaj oka" Žao mi je poginulog ali cestama voze i ostali sudionici prometa. Motoristi su nevidljivi jer dolaze prevelikom brzinom i koliko god gledali nemožete ih tek tako zamjetiti. Cesta je prometnica a ne ne pista.U mom naselju, na zebri gledate lijevo,desno niti ga vidite niti čijete i samo pružite nogu da iskoračite na zebru, a motor prozuji ispred vas...................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije