Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio pijan

Mladić optužen zbog izazivanja prometne nesreće s poginulom osobom

prometna nesreća,Hodošani
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
17.12.2014.
u 17:19

Benjamin P. (19) tereti se za smrt 21-godišnjeg suputnika

Protiv 19-godišnjeg vozača Benjamina P. Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginuo jedan od putnika 21-godišnji Filipo Bergovec iz međimurskog sela Hodošana.

Prema optužnici, 29. lipnja oko 4 sata sletio je s Hondom Civic u Hodošanu s kolnika i udario u ogradu kuće, metalne nosače i betonski šaht. Zbog brzine od čak 110 kilometara na sat u naselju u kojem je bila ograničena na 50, nije uspio svladati lijevi zavoj. Osim toga, vozio je pod utjecajem alkohola. Prema policijskom izvješću, izmjereno mu je 0,81 promila. Prilikom slijetanja dvojica putnika ispala su iz vozila.

Na žalost, ozljede 21-godišnjaka bile su preteške i preminuo je na mjestu nesreće. Vozač i 17-godišnji putnik prošli su s lakšim ozljedama. Optuženi Benjamin P. po struci je profesionalni vozač, a proglasi li ga sud krivim, prijeti mu kazna od tri do 12 godina zatvora.

- To su sve bili dobri, domaći dečki koji nikada nikome nisu radili probleme - kazao je nakon nesreće mještanin Hodošana. 

>>Pijani mladić uzrokovao nesreću kod Virovitice, poginuo policajac

>>Kamion usmrtio 83-godišnjeg pješaka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije